Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Monday, January 21, 2008
V for Ventouza
Αυτή που ρούφηξε τα πάκια, τις ζάρες, τους κιρσούς και τις ραγάδες που έχουν όλες οι κυρίες της ηλικίας της Ντεμί (πανσιόν) Μουρ, αυτές που στο σχολείο τις βγάζανε παρέλαση να χαιρετήσουνε τον Πλαπούτα. Είδατε βρε πώς ξανανιώνει η γυναίκα άμα βρει το τεκνό το "περάστε μου τα βραχιολάκια" να της ποτίζει το βυσσινόκηπο; Ούτε στα 20 τέτοιες φραπαδούρες η Ντεμί! Άξια, άξια!

Καλά ο αρτ ντιρετόρες είχε τρομερές εμπνεύσεις, "βάλε αγάπη μου τα χεράκια στο ζglιπ να ορέγονται οι λιμούτσηδες ότι θα το κατεβάσεις και γείρε δεξά....τώρα γείρε αριστερά.... ωραία, τελειώσαμε και για σήμερα!"
Πα πα πα τέτοιο σφρίγος ούτε η ανιψά μου που 'ναι δεκάξι χρονών και όσο να πεις είμαστε κι ομορφόσογο! Τι κοιλιά-ανάγλυφη μετά από τρεις γέννες, τι μπρατσάκι μάρμαρο Καρύστου άνευ ενοχλητικού ξυγκιού να κρέμεται σαν μανίκι φουφουλιαστό, τι μπουτάκι αλαβάστρινο, λίγο έλειψε να ειδοποιήσω την αστυνομία για διακίνηση παιδοφιλικού υλικού, αλλά αυτή τώρα θα έχει άλλο μαλλί να ξάνει. Μπράβο Ντεμί μου, πάντα τέτοια, μόνο την άλλη φορά να τους πεις να σου πάρουν και λίγο τη γάμπα-Μιτσιμπόνας με το ηλεκτρονικό σκαρπέλο.

Labels: , ,

8 Comments:
Blogger Anubis said...
πολύ photoshop όμως
το πρόσωπο έχει χάσει τα χαρακτηριστικά του, τα πάντα της έχουν σβήσει. πάντως καλά θα κρατιέται και αυτή σε αντίθεση με κάτι σούργελα που χαίρομαι να διαβάζω να τα κράζεις (shitney)
xx

Blogger Katerina said...
Καλά να είναι οι φοτοσοπάδες! Με τόση πλαστική και τόσο νυστέρι που έχει φάει η συγκεκριμένη, αποκλείεται το αποτέλεσμα να βλέπεται στα κανονικά, δηλαδή άμα έρθεις φάντης μπαστούνι με την εν λόγω σε κανένα ασανσέρ.
Επίσης η εν λόγω μου τη δίνει, διότι αφού έχει πετάξει τα άπειρα χιλιάρικα ντάλλαρς για να έρθει να σφίξει σαν τον πρωκτό νεογνού, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να λέει στη συγκεκριμένη συνέντευξη ότι δεν συγκρίνεται τίποτα με την ομορφιά που σου προσδίδει η ηλικία. ΒΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ, πλαστικομούρα!

Blogger elinor said...
Πες τα βρε Κατερινιώ, διαβάζω και χειροκροτώ!

καλώς να μας μπει το νέο έτος, άντε φέτος να οργανώσουμε το λάττε μας καλύτερα!

xxx

Anonymous Anonymous said...
Το σωστο ειναι 'Μπατσινιλας'.

ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ

Anonymous Anonymous said...
μπορώ να πω πιο αντιπαθητικά κι από την Βικτόρια Μπέκαμ. Αχρωμη και άοσμη και με το ζόρι σέξυ...

Blogger Moodygirl said...
sorry O TSOLIAS POIOS EINAI???????????????????????????????????????????/

αμ έτσι είναι αυτά αγάπη μου γιατί οι πουτάνες και οι ξανθιές (επέτρεψε μου να προσθέσω και οι γριές) έχουν τις τύχες τις καλές..

Anonymous Cyrus said...
In my opinion one and all should browse on it.
New Westminster apartments

Links to this post:
Create a Link