Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Monday, November 03, 2008
Πανηγύρι στο χωριό, κλπ
Στις 31 Οκτώβρη, ως γνωστόν τοις ολίγοις, εορτάζεται η αμερικανιά Halloween, η γιορτή των ζαχαρωδών και της τιμημένης και εργατικιάς τσούλας, στην Αμερική και σε ορισμένες επίλεκτες παραπλανημένες χώρες όπως η Σουηδία. Καλά, εδώ δεν υπερβάλλει ο κόσμος, αλλά είναι μία ευκαιρία να ντυθείς μπαμπούλας και φούφουτος, ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή δηλαδής και ό,τι έχει απωθημένο. Εγώ, καθ'ότι διατελώ επίτημο μέλος της σχολής Όπου Λάχει, βρέθηκα σε ένα πάρτυ με έναν σωρό παλιμπαιδίζοντες ενηλίκους (έτσι μου είπαν, officer! Μα την αλήθεια!), δύο βαμπίρ, ένα τύπου Φράνκενσταιν, δυό γάτες, έναν Marilyn Manson, κάτι έξυπνους που ντύθηκαν γερμανοί τουρίστες και μία που έφερνε της Amy Winehouse στο πλατινέ της. Εγώ έκανα το represent όντας ζόμπι pin-up, το οποίο επρόκειτο να είναι ζόμπι Marilyn (Monroe), όμως μας τα χάλασε η αντίστοιχη περούκα, που τζίβιασε από τον πολύ καιρό στο πατάρι, αναγκάζοντας τη υποφαινόμενη να καταφύγει στη back-up περούκα (κόκκινο καρέ). Για να μη τα πολυλογώ και βαριέστε, ας δούμε μερικές εποχιακές φωτογραφίες από διάσημους, γιατί εμένα ζόμπι δε νομίζω να με απολαύσετε.
Η πάντα απολαυστική κιτσοΜαράγια με το μποϊτόι της μπερδεψαν τα μπούτια της: είναι πυροσβέστες ή μπατσάκια; Πήρε φωτιά το Κορδελιό!
Και σε δεύτερη σικ εμφάνιση η Μαράγια και το παρατρεχάμενος με αμφίεση Μιράντα η μπισκοτοτραγανίστρα και ο γαλάκας.
Η Πινκ σε στυλ γέλα παλιάτσε μου κάνει λίγο κάτσε τρίχα κάτω, γιατί μου θυμίζει τη Βουγιουκλάκη σε εκείνη την ταινία που έπαιζε τον κλόουν και έπαθε το νευρικό αμόκ της Μπρίτνυς και μετά έκλαιγε μέχρι που η μύξα έφτασε στο πηγούνι και η ψεύτικη βλεφαρίδα ξεκολώθηκε. Creepy!
Ένα τρυφερό ενσταντανέ με Μπραντ Πιτ και Ζαχάρω.
Εδώ η Blake Lively ντύθηκε οπτική παράκρουση: δίπλα της βρίσκεται η Martha Stewart, την οποία δεν την πρόσεξα καθόλου. Μπορείτε να μου πείτε γιατί ντύθηκε Μέδουσα-άγαλμα; Δεν
είναι λίγο πλεονάζον;
Και μιας που μιλάμε για παρακρουσμένα, εδώ η Αστέρω ιέρεια του Halloween Χάιδω Κλουμ ντυμμένη acid flashback. Πάπαπα, πάρτε τον αυτόν τον εφιάλτη από εμπρόσθε μου.Και ο σύζυγος Κλουμ, Seal, ως γενίτσαρος.
Εδώ το σόι Spears, με Μπρίτνι στο κέντρο (μεγάλη έκπληξη η απουσία τσουλαμφίεσης), με τα σπυράκια στα δεξά, με την Κονσουέλο να τα κρατάει (court order) και με τον τραγικό πατέρα Spears με μουτσούνα Pennywise (δε θέλει να τον αναγνωρίσουν). Οι τρεις οπτασίες στο κάτω μέρος του ενσταντανέ είναι τα white trash harajuku της Μπρίτνις.
Kαι εδώ μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή από το άλμπουμ μίας μεγάλης απογοήτευσης: Kate Beckinsale, θα μπορούσες να είχες πάει ψηλά, αλλά συμβιβάστηκες με το απλώς ψωλά. Μπα που νά'βγαζε η απόγονος το δόντι του βουρδούλακα και να σας έκοβε κανένα κομμάτι. Καθήστε σπίτι σας, ρημαδιασμένοι! Ου!

Labels: , , , , , , ,

3 Comments:
Blogger Tanila said...
Na βάλεις οπωσδήποτε φωτό του ζόμπι πιν απ.

Blogger Wrong Guy said...
psifizo kokkini kaltsa maragias

Anonymous Rodney said...
So, I don't really believe it may have success.
my site | site | Want Les Essentiels De La Vie Kansai 13 Ipad Case

Links to this post:
Create a Link