Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, August 27, 2008
Πάμε σαν άλλοτε
Τη γνωρίζετε βεβαίως, δεν έχει αλλάξει ιδιαιτέρως, ούτε και πρόκειται για εξαιρετικά παλιά φωτογραφία, όπως υπονοεί η απόχρωση. Πρόκειται για μία συμπάθειά μου, είναι φυσικά η Kirsten Dunst. To Κιρστενάκι το συμπαθώ για πολλούς λόγους. Από τότε που έκανε ντεμπούτο στα βαμπίρ και κατάφερε να επισκιάσει τον ΤομΤομ, λόγω της συμμετοχής της στο Virgin Suicides, λόγω γερμανοσουηδικής καταγωγής της (διότι αν δεν παινέψεις τη θετή σου ξυλοκαμπίνα, ενδέχεται να πέσει να σε πλακώσει), γενικώς επειδή τη θεωρώ αξιοπρεπή ηθοποιό με ταλέντο και τη βρίσκω ασυνήθιστα όμορφη, με ιδιαίτερη παρουσία. Με εξιτάρει βεβαίως και το γεγονός ότι ποσώς ενδιαφέρεται τι άποψη έχουν οι φυλλάδες, ιδίως σχετικά με την καθημερινή της εμφάνιση. Τέλος, ηρωική λεπτομέρεια τα δόντια της. Η οδοντοστοιχία της Κίρστεν είναι από τις πιο κουτσομπολευμένες από τα αμερικανάκια του ίντερνετ, κι όμως η ίδια χέστηκε και κρατάει το πιο χαρακτηριστικό ντεφώ της ανέπαφο. Δεν είναι ότι δεν ξέρει τι λένε γι'αυτή, απλώς χέστηκε. Και καλά κάνει.
Γι'αυτό όταν γίνεται εξποζέ σε ένα τέτοιο άτομο, είναι ακόμη πιο δύσκολο για μένα να το επεξεργαστώ. Η Κίρστεν λοιπόν, με την παλιά της μύτη. Τελικά αυτό που λένε σχετικά με το Ψώλυγουντ είναι αλήθεια: το πρώτο πράγμα που πετσοκόβεται είναι η μύτη, και δε γλυτώνει κανείς, ούτε καν οι ταλαντούχοι και όμορφοι άνθρωποι. Μωρ' εδώ δε γλύτωσε ο Brad Pitt, το Κιρστενάκι θα γλύτωνε;

Labels: , , , ,

Μεσημεριανό χαρακίρι
Εσείς αν βλέπατε το παρακάτω μέρα μεσημέρι να κυκλοφορεί στη Σταδίου ή να κρέμεται απο τη χειρολαβή του 224 λεωφορείου, τι θα σκεφτόσασταν;
α. Α την καημένηηηηηη ζάβωσε.
β. Ωστέ έτσι κυκλοφορούν την ημέρα οι συνταξιούχες καμπαρετζολουλουδούδες.
γ. Τι γυφτοβάψιμο, θέμου! Τι κακογουστιά!

Image Hosted by ImageShack.us

δ. Βλέπε παραπάνω εικονάκι. Χωρίς λόγια, δηλαδή.

Το γεγονός είναι ότι η Pamela Anderson πρόσφατα δήλωσε πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έπειτα από 200 χρόνια στην υποκουλτούρα, έμαθε να βάφεται μόνη της. Πόσο λυώμα ή/ και βλάκας πρέπει να είναι κανείς για να μη μπορεί να κάνει αυτό που τη σήμερον μαθαίνουν τα κοριτσάκια από τα 12; I beg to differ, Πάμελα. Αυτό εγώ δεν θα το διαφήμιζα ως "έμαθα να βάφομαι".
Πάντως η μακιγιέζ της, αν απολύθηκε, θα πρέπει σίγουρα να γελάει πατόκορφα.

Labels: , , ,

Tuesday, August 26, 2008
Τσουλοκατάσταση
Ένα ζήτημα που προέκυψε τώρα με τις διακοπές, ευτυχώς δηλαδή για τα εμπλεκόμενα άτομα, είναι ο βανδαλισμός του σπιτιού της Sienna Miller. Μπορεί να φαίνεται ολίγον φαιδρό ως θέμα σε ορισμένους, αλλά εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το αντίκτυπο του κουτσομπολιού περί των διασήμων στην πραγματικότητα. Και έψαχνα τόσο καιρό για θέμα πτυχιακής, γαμώτο!
Η Sienna Miller εδώ και λίγο καιρό έχει συνάψει σχέση με ένα αμερικανάκι ονόματι Balthazar Getty, ο οποίος διατελεί γόνος ματσωμένου σογιού και ηθοποιάκι (Brothers and Sisters, anyone?). Ο εν λόγω ήταν παντρεμένος όταν άρχισε η σχέση, ενώ πήρε διαζύγιο σε ελάχιστο χρόνο αφού μαθεύτηκε το γεγονός (γιατί εμάς τα διαζύγια μας τυρρανάνε μήνες και μήνες, άραγες;;). Όπως καταλαβαίνετε, το όλο θέμα προκάλεσε ένα μίνι σκάνδαλο, κυρίως στο πουριτανικό, βλαμμένο Αμέρικα που κάθεται απλωτά στην καρέκλα του, πατώντας το F5 στον Περέζ Χίλτον και περιμένοντας να βγούνε τα νέα κουτσομπολιά, για να ασχοληθούν για 5 λεπτά γράφοντας ηλίθια σχόλια, μέχρι να βγει το επόμενο "νέο". Σε αυτό το Αμέρικα, η οποιαδήποτε υποψία μη "κανονικής" σχέσης είναι φυσικά, αντικείμενο μίσους. Προσθέστε και το γεγονός ότι η Sienna Miller για κάποιο λόγο ξυπνάει μεγάλο μανιαμούνιασμα στους περισσότερους, το ότι είναι ομολογουμένως ολίγον τι βλάκας και φρόντισε να φωτογραφηθεί ξεβύζωτη και με τη γλώσσα της σταθερά εφαπτομένη των αμυγδαλών του μεσιέ Γκέττυ και το γεγονός ότι η δόλια η Αγγλία τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σταθερά στα αχνάρια του Αμέρικα, και έχουμε εγκληματικές ενέργειες όπως η παραπάνω.
Πείτε μου εσείς όμως, τι σκατά τον ένοιαζε αυτό τον άνθρωπο που θεώρησε καλή ιδέα να πάρει ένα σπρέι και να βάψει αλλουνού το σπίτι. Και πείτε μου επίσης το σκατά ξέρει στην πραγματικότητα ο οποιοσδήποτε από εμάς σχετικά με το πως έγινε η όλη φάση. Και τέλος, πείτε μου, φταίει μία μάλλον όχι και τόσο έξυπνη κοπέλα που άρχισε μία σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος πολύ πιθανόν να της είπε ότι είναι ήδη χωρισμένος ή ότι περιμένει να βγει το διαζύγιο, τα οποία είναι πολύ πιθανόν να ισχύουν κιόλας; Και ενώ μπορεί να είχαν ήδη χωρίσει, ποιος τους είπε ότι η πρώην σύζυγος δεν έβγαλε τη βρώμα του εξωσυζυγικού πηδείν για να τσιμπήσει περισσότερα λεφτάκια στο διαζυγιάκι; Τη σήμερον ημέρα που οι μισοί χωρίζουν, εμείς γιατί πάμε προς μεσαίωνα μεριά και συμπεριφερόμαστε λες και η ιδέα του διαζυγίου είναι κάτι το νέον και ότι οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να ξανακάνουν σχέσεις μετά από αυτό;
Συμφωνώ ότι το ζευγαράκι θα έπρεπε να έχει δείξει περισσότερη διακριτικότητα (ταλέντο υπό εξαφάνιση). Αλλά στην τελική, αν υπήρξε απιστία, αυτός που φταίει δεν είναι η κοπελίτσα που έκανε μία βλακεία ή που δεν ήξερε καν την πραγματική συζυγική κατάσταση του βλάκα, αλλά ο ΙΔΙΟΣ ο βλάκας. Δε νομίζω παιδιά μου η Σιέννα να ήταν παρούσα στο γάμο και να έβαλε πουθενά υπογραφή ότι δεν θα καβάλαγε το γαμπρό στο μέλλον! Μάλλον ο γαμπρός ήταν που έβαλε υπογραφή στο έγγραφο γάμου, το οποίο κατέστην πλέον κωλοσφούγγι από τη βλακεία του. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό ότι αυτός που φταίει σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περίπτωση είναι ο δεσμευμένος;
Και στην τελική καλό το κουτσομπολάκι, αλλά όχι και να μας κάνει να ψυχοπαθιαζόμαστε για ανθρώπους και καταστάσεις που ούτε ξέρουμε προσωπικά, ούτε πρόκειται να μάθουμε, νεσπά;

Labels: , , , ,

Thursday, August 21, 2008
Μεταδιακόπιο update!
Αγαπητοί αναγνώστες,
η σαπίλα πλέον έχει κρούσει τιλτ. Όπως καταλαβαίνετε, η επάνοδος μετά τις διακοπές είναι σοβαρό θέμα και πλήττει πολύ κόσμο. Νομίζω ότι χτες είδα ένα επεισόδιο στην Οσία Όπρα που το σχολίαζε το θέμα αυτό. Τώρα ή αυτό ήταν, ή η βία στα γήπεδα, θα σας γελάσω. Έχω μία βδομαδούλα που κοιτάω τη σελίδα του μπλόγκερ και προσπαθώ να συγγράψω, αλλά η έμπνευση έχει μείνει στα άνω Βουλιαχτά και δε λέει να γυρίσει όσο και να την απειλώ με το δίκανο. Γι'αυτό θα πάμε στο ρηκάπ των εβδομάδων που πέρασαν μακριά από το ρημαδιασμένο μου πισί. 2 βδομαδούλες γεμάτες αποχαυνώδη άγνοια περί των πεπραγραγμένων στα κοσμικά και οικογενειακή κουφόβραση εναλλάξ με γονεϊκή έριδα που συνήθως πιάνει τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών, όταν έχουν περάσει οι γλύκες σε συνδυασμό με τα φουσκοβόρια του Αυγούστου.
Η Κριστίνα ΑγκιΛέρα έχει περάσει πλέον στη σφαίρα του μάνγκα με τη διαφήμιση για το νέο της άρωμα (ποιος τα αγοράζει ποιος αυτά τα πατσουλιά ήθελα νά'ξερα, για να του στείλω άνθρακα. Και έχουνε συνήθως και τιμές ίσες με τα designer αρωματάκια, δηλαδή έλεος. Προτιμάτε να βρωμάτε ΑγκιΛέρα ή να όζετε Κοτομούρα από να τσιμπήσετε ένα ωραιότατο πουαζόν, που κάνει και κλασικό;)
Ο βλάκας από το Λοστ παίζει σε μία ταινία κλπ κλπ (ξέρετε, αυτός που την αράζει συνήθως σε μία σεζ λονγκ [τουλάχιστον αυτό το κομμάτι είναι ρεαλιστικό] και παίζει το ρόλο του με φήληνγκ λες και χέστηκε σε κάθε σκηνή). Βασικά μου άρεσε το χτενισματάκι α λά Μπρίτνοι. Αυτά.
H φυσική ομορφιά (ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ) Gwen Stefani έκανε επιτέλους το δεύτερο παιδάκι της και το ονόμασε Ζούμα. Στην αρχή αναφέρθηκε ότι επρόκειτο για κοριτσάκι, αλλά τελικώς η Ζούμα μας βγήκε Ζούμας. ΜάζελΤωφ και σε εσάς λοιπόν!
Η Peaches Geldof, 19, διατελεί πλέον ύπανδρη κατόπιν εκδρομής στο Λαζ Βέγκαζ. Ο σερ Μπομπ εκείνη την ώρα τάιζε κάτι αρφανά στη Ρουάντα και δεν προλάβαινε να σώσει τα δικά του χαμένα τέκνα από τη μεγαλειώδη βλακεία που τα δέρνει.
Η Catherine Keener και ο Benicio Del Toro τρίβουν της μυλόπετρες της ακολασίας; Ρήλη; Με ενδιαφέρει αμυδρά το ζήτημα.
Η Christina Applegate έβγαλε τον καρκίνο και έκανε ολική μαστεκτομή. Πλέον διατελεί υγιής. ΜάζελΤωφ και σιδηρά!
Η Jessica Simpson ακόμη προσπαθεί... Με τραγικά αποτελέσματα... Εδώ ποζάρει για διαφήμιση μπύρας αγνώστου ποιόντος. Τουλάχιστον έκανε σωστή κίνηση και αγόρασε το 15% της ζυθοποιίας. Αλλά θα έσκαγε άμα ΜΙΑ ΦΟΡΑ έκλεινε το βοθροστοματάκι της σε ΜΙΑ φωτογραφία;;
Η Eva Longoria γκαστρώθηκε; Δεν με εκπλησσει. Αλλά δεν είναι και βέρο. Μην αγοράσετε ακόμη ζιπουνάκια και φουσκωτό φάκελο για αποστολή δώρου. Παίζει να είναι φούσκωμα μπουρίτο χάρην της φωτογράφησης από τους παπαράτσι.
Α ναι μωρέ, κάτι παιδάκια εκεί πέρα εμφανίστηκαν στο Hello!.
H Ellen DeGeneres παντρεύτηκε την Portia De Rossi. Συγχαρητήρια!
Η 15χρονη αδερφούλα της Λύντζη Λόαν φημολογείται πως έβαλε πλαστικά βυζιά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όχι τα ενδεχόμενα πλαστικά βυζιά ενός 15χρονου δόλιου, αλλά αν υπάρχει θεός, γιατί δεν έχει ακόμη ρίξει ένα λοιμό, μιά χολέρα, έστω μια φωτιά να μας κάψει.
Η Jennifer Aniston (νέα της ομογένειας!) χώρισε από το βλάκα John Mayer. Και του χρόνου!

Labels: , , , , , , , , , , ,

Friday, August 01, 2008
Ώρα για διάλειμμα
Τεκνάκια μου, η ώρα ήρθε! Θα σας αφήσω μόνους και μόνες για καμια-δυό βδομαδούλες ενόσω χαλαρώνω σε τροπικές παραλίες (της Αττικής, μη γελάτε, για μένα τροπικές είναι) και ταΐζω το κινκατζού με αποφλοιωμένα σταφυλάκια. Εντωμεταξύ, σας αφήνω με μία πλειάδα σπέσιαλ φωτογραφιών τσελέμπριτις που ως επί του πλείστον είναι τουλάχιστον χαριτωμένοι και μάλιστα σε μορφή πολαρόιντ, για να γουστάρετε εν οίδει ρετρονοσταλγίας (και μιας που συντόμως οι πολαρόιντ θα εκλείψουν εντελώς).
Ο Pacey aka Joshua Jackson aka the Great Gatsby ποζάρει με την αρρεβωνιάρα του Diane Kruger, η οποία εκτός ταινιών μου κάνει πιο σύμπαθης.
Η υπέροχη Rachel Weisz. Πάντα τέτοια!
Ο Εlijah Wood το σκέφτεται.
Εδώ έχουμε την αμφιλεγόμενη Gwyneth Paltrow (εγώ τη συμπαθώ όλως περιέργως, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλα, είπαμε αλλά όχι κι έτσι) με το Michael Stipe.
Τρεις φανταστικές κυρίες, Kate Winslet, Julianne Moore και Maggie Gyllenhaal.
Αυτή μου την αφιερώνω εξωτερικά διότι ήταν και τα γενέθλιά μου τις προάλλες και μου αξίζει στο κάτω κάτω! Και μου φαίνεται θα πάω σούμπιτη να κάνω ένα φότοσοπ να βάλω τη μάπα μου επάνω από της Σατσούκις...
Ο Heathus Christ σε παλαιότερες στιγμές ξινομούρικης ενδεχόμενης ευτυχίας με τη Michelle Williams (η κλαψομούνα από το Dawson's Creek).
Liv Tyler-Helena Christensen, 0-1 .
Άλλη μία της Diane Kruger, διότι είναι πολύ lolworthy και χαριτωμένη.
Καλώστονα!
Alessandro Nivola, Zooey Deschanel, Peter Saarsgard: τι ονόματα!
Και μία ενδεικτικιά, έτσι θα είμαι από αύριο!
Αντίο και τα λέμε αργότερα!

Labels: , , ,