Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Tuesday, December 16, 2008
Καλή χρονιάαααα τραλαλαλαλαααααα
Καλημέρα αγαπημένα μου τεκνά! Το ξέρω ότι σας άφησα να περιμένετε, αλλά τι περιμένετε, εφόσον τις γιορτές τις πέρασα κάπως έτσι:


λόγω ασθενείας;; Ακόμη το βήχουλο χτικιό δε μου έχει περάσει, διατελώ συνεχώς υπό κεφαλιαίο buzz και την παραμονή πρωτοχρονιάς τη σαμπάνια μου την κατανάλωσα στην κλίνη με τις μπυτζάμες και με ωρντέβρ τις ιβουπροφένες και τα βηχοσιρόπια.
Ας αρχίσουμε το νέον έτος με μία ευχάριστη παρουσία που έχουμε καιρό να θυμηθούμε: ρούσσο Ρουπερτάκι την παραμονή πρωτοχρονιάς με ξανθό γκομενάκι ονόματι Kimberly Nixon που λένε ότι το τραγανάνε το φυστίκι αντάμα, αλλά δεν ξέρω τι να σας πω, δε μπορώ να πω ότι το πιστεύω. Τα δύο τρυφερά άνθη παίζουν μαζί σε ένα επερχόμενο ταινιάκι, το Cherrybomb, οπότε αυτά τα περί πήδουλων με το που σκάνε φωτογραφίες 2 ατόμων μαζί είναι ολίγον πρώιμα, νεσπά;
Μολαταύτα, είναι μία καλή αρχή για το έτος! Καλή χρονιά, ρεμπεσκέδες. Και καλή επιστροφή στα θρανία.

Labels: , , ,

Monday, December 08, 2008
Πώς το βλέπω; Οι απόψεις διίστανται.
Όπως ίσως να έχετε ψιλλιαστεί, το Madonnaki υπέστη φωτογράφιση από τον κλασικό της συνεργάτα Steven Meisel για το Louis Vuitton. Ιδού το αποτέλεσμα:
Φτου σου δαίμονα, και εγώ που δεν είμαι anywhere near 50 δηλαδής και δυσκολεύομαι στα ανοίγματα να πάω να πέσω από το Αγγελόκαστρο;; Αλλά τι τα θες, καλά είναι να τα βλέπουμε και αυτά για να εμπνεόμαστε στο λύωνειν στο διάδρομο. Άμα μπορεί δυνητικώς και ενδεχομένως ένα άτομο των 50 να κάνει σιουλουέτα που ζηλεύει και ο Τζέμις Μποντ, τότε μπορεί ο καθείς. Αρκεί να το θέλει, βεβαίως.
Κουράστηκα η καμπαρετζού! Γκαρσόνε, το λογαριασμό. Και ένα μπότοξ για τη διαδρομή. Σήριουσλη, αγαπώ το Μαντονάκι, ένας γιαραμπής το ξέρει ότι πάντα την υπερασπίζομαι και ότι τη θεωρώ πρότυπο, αλλά τελευταίως η μούρη της έχει τσιτώσει σαν τα μπόνγκο μπονγκ που βγάζει ο Matthew McConaghey κάθε που μαστουριάζει και θέλει να τη σπάσει στους γείτονες. Λίγο μέτρον δεν έβλαψε ποτές κανέναν! Γιατί αλλέως καταλήγεις Νικώλ Κίντμαν και κλαις τη μακαρίτισσα την καριέρα. Οι σατανόφατσες με τα δαιμονικά τα τσιτωμένα μάτια δεν σημαίνουν ότι σας περνάμε για 25χρονες. Αίλαιως. Ούτως ή άλλως, όλοι μας στον ίδιο λάκκο θα χωθούμε.
Και ένα και δύο! Αυτή η Βυττόν η κακάσχημη η που κοστίζει την περιουσία της με κάνει να ενίσταμαι εσούθε. Θα ήθελα να δω τη Madonna να ποζάρει για οίκο ντε μοντ υψηλότερου προφίλ. Εμένα μου τη σπάνε τα Βυττόν σε τσιρλί αποχρώσεις με απηρχειωμένα logos. Μόνο εγώ το παθαίνω;; Μου κάνει σούπερ αμερικανιά να μπλαστρώνεις logo παντού. Γκέτο φάμπουλας. Μόνο η νέα γενιά πλουσιοπαίδων το θεωρεί οκέι να κυκλοφοράει σαν τα τσόλια, όζωντας νεοπλουτισμό και βλαχιά. Κάτω τα λόγκος, άνω οι Λος Λόμπος, λέω εγώ. Οι καιροί είναι δύσκολοι, λέμε! Εδώ στο Αμέρικα έχουνε πλέον παραχώσει τα Prada και τα Marc Jacobs (μιχ, δεν ξέρω Τασία μου, δεν ξέρω) στα καλάθια με κάτι εκπτώσεις ΝΑ επειδή κανένας δεν τα παίρνει. Τι να λέμε για τις μάρκες πολυτελείας πλέον... Αλλά άμα ο καλός ο Βούδας μου έστελνε ένα καλάθι Louboutin με 90% έκπτωση (και πάλι ακριβά δηλαδής), ίσως να ενέδιδα. Δεν ξέρω Τασία λέμε!

Labels: , , , , , ,

Thursday, December 04, 2008
ΝιΚωλ Ρίτσι: Πως είμανε, ΠΩΣ ΕΙΜΑΝΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΑΑΡΡΡΓΚ
Πριν να επέρθει η έξαπσις, το ξέρω ότι οι περισσότερες από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι η Νικώλ σε μικρή ηλικία, τουτέστιν δεν ήξερε τι έκανε, αλλά εδώ ερχόμαστε για να ρίχνουμε έναν γέλωτα και να πηγαίνουμε παρακάτω, νεσπά; Πολλοί από εμάς έχουμε τέτοιες φωτογραφίες στα παλαιά άλμπουμ με ανάλογα συνολάκια, I'm sure. Εν ολίγοις, στο Ψώλυγουντ έχουμε από τη μιά τη φοτοσοπιά που σώνει ακόμη και το Mickey Rourke, και από την άλλη τους στυλίστες-Γκάνταλφ που πραγματικά μεταμορφώνουν το χειρότερο τσόλι σε style icon εν μία νυκτί και μας κάνουν να ξεχνάμε τα παλιά ρεζίλια.
Γκοθ παρανυφάκι στο γάμο του Beetelgeuse.
To απόλυτο 80s!
Αραβουργήματα.
Χριστέ μετά κλάδων και βαίων, που να κρυφτώ ΠΟΥ! Αυτό το ενσταντανε στα δεξά θυμίζει σε κανέναν τον πάλαι ποτέ Donkey Kong ή μόνο εγώ το παθαίνω?

Labels: , , , , ,

Wednesday, December 03, 2008
Ζώα. Στην κυριολεξία.
Επειδή η αναγνώστρια Δέσποινα τα πήρε που τόσες μέρες βλέπει φόρα-μόστρα το πουλί του Μπάκινγκχαμ και επειδή, ως γνωστόν, το πάρσιμο είναι ένα state of mind που καλό είναι να λαμβάνει χώρα σε κρεβάτι και ουχί στο κρανίο, σας παρουσιάζω ένα ποστ καταπραϋντικό, με ζώα, για να χαλαρώσουν τα πνεύματα. Και αυτή τη φορά είναι με κανονικά ζώα, όχι με ζώα ανθρωπινά του Ψώλυγουντ.Όχι, για να ξέρετε, δηλαδή.
Πεινάμε, σκυλάκια!

Αυτή η τελευταία είναι η αγαπημένη μου. Αχρουμπφ! Προσοχή στη λεπτομέρεια του σοκαρισμένου γατονιού στα ζερβά, όπως το βλέπουμε.

Labels: , ,