Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, December 02, 2009
Φρέσκια εσοδεία
Για τους φίλους που παρακολουθούν το θέμα Harry Potter, έχω ένα ψιλοφρέσκο ζήτημα να θίξω. Μάλλον δύο και να καίνε (σε κανα-δυο χρονάκια, αν δεν κτυπήσει η ορμόνη τανάπαλιν και έχουμε αντίξοες αντιδράσεις).
Άλφα, εδώ βλέπουμε τη Bonnie Wright εν τω μέσω μίας θυέλλας Prada (έτσι το υπολογίζω τουλάχιστον το πράμα) να ξωμυτάει αγκαζέ με ποιον; Jamie Campbell Bower, ένα νέο τεκνό που αναμένεται να κάνει πατάταγο από του χρόνου που θα βγει το πρώτο μέρος του τελικού επεισοδίου Harry Potter (με εννοείτε, ελπίζω).
Ο ξανθός ετούτος χερουβείμ με το τσιγαράκι θα παίξει το ρόλο του Grindenwald, αν έχετε διαβάσει τα βιβλία θα ξέρετε, αν όχι να περιμένετε και θα μάθετε. Πολύ καλή επιλογή κάστινγκ κατ' εμέ. Αν πάλι χεστήκατε either way, κοίτα τα γκομενάκια και τσώπα, θα περάσει.
Εδώ που νυχτοπερπατάει μαζί με τη Bonnie Wright (προσπάθησα πολλάκις να τη δικαιολογήσω ως ηθοποιά αλλά, φευ, είναι ολίγον τι ξυλάγγουρο, η αλήθεια να λέγεται, αλλά πολύ χαριτωμένη, οπότε μπορεί και να της κάτσει κάποια στιγμή το συμβολαιάκι με την Prada που κυνηγάει εδώ και καιρό τώρα. Prada φοράω, Prada είναι ο αγαπημένος μου οίκος, Prada εδώ, Prada εκεί, τι σκατά και δεν την έχουνε πάρει ακόμη τηλέφωνο;; Καημένη Μπόνι.), οι φήμες βγήκαν ήδη ότι τα δύο αυτά τρυφερά αγγούρια είναι στη φάση going steady και ότι μπλα μπλα χαριτωμενιές κλπ. Δεν το πιστεύω. Δηλαδή σήριουσλη, δεν νιώθω αυτό το vibe να μου μιλάει.
Αυτός είναι ξέρετε τώρα τι τύπος. Από αυτούς που στο γυμνάσιο είχε μία ορδή γυναικώδη να του κάνει τα ζαχαρομάτια και αυτός το έπαιζε μπλαζέ. Από αυτούς που στο λύκειο κάπνιζαν τα στριφτά τα τσιγαράκια με το χαρτάκι με γεύση liquorice. Από αυτούς που, αν είχε ζήσει την εφηβεία στα ένδοξα 90s, θα είχε πάρει τριήμερη απουσία όταν αυτοχτόνησε ο Κομπέιν. Εν ολίγοις, δεν το βλέπω να δένει το συκαλάκι. Τώρα για ποιον λόγο αυτό, είδωμεν. Επίσης αν είδατε αυτή τη τεραστίων διαστάσεων balafare to New Moon (Lord deliver me!), μπορεί να τον είδατε και εκεί με τα βαμπίρ που λέει ο λόγος, στην Ιταλία με τη Dakota Fanning ως head bitch in charge. Ε, αυτός ο Jamie ήταν στα από πίσω. Δεν είχε ατάκες όμως. ή ίσως μία. Δε θυμάμαι, ήμουν μισολιπόθυμη από τα γέλια. Εδώ όμως σας έχω το πραγματικά ενδιαφέρον νέο! Το δεύτερο άγουρο σταφύλι που κρέμεται από το τσαμπί είναι ετούτο το από πάνω με τα ζυγωμάτικά Ζιλέτ, το χείλος Χελένα Μπόναμ Κάρτερ, το μάτι το αυθάδικο και το μαλλί το ευαίσθητο. Αυτός είναι ο Toby Regbo (?) και είχε την τύχη να επιλεγεί για να απεικονίσει το νεαρό Dumbledore. Αααααχχ, αυτός είναι ρόλος! Στην αρχή όταν τον είδα λέω, μπα. Δε νομίζω. Από που κι ώς που! Όταν όμως τον ξαναέκοψα, κατάλαβα τι μου θυμίζει: μου φέρνει μάλλον σε Richard Harris παιδιώθεν. Δε φέρνει; Κάπως; Φέρνει δε φέρνει, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση Grindenwald- Dumbledore (ελπίζω με πολλά λάγνα βλέμματα). Μη μου ανησυχείτε, και τα 2 δροσερά Αδώνια έχουν κλείσει τα 18. Αρχίζει το ματς!

Labels: , , , , , , ,

5 Comments:
Anonymous Έλενα said...
Παναγία μου, τι ειν' τούτο το τελευταίο;;; *drools*
Επίσης θέλω τα μαλλιά της Bonnie.

Anonymous RedScorpio said...
Το κινηματογραφικό σαγκά Harry Potter αποδείχθηκε φυτώριο για πολλά "μωρά" made in Britain. Κι έχουμε δύο ταινίες ακόμα...

Anonymous stop the fug propaganda said...
το χείλος Hell ενα Μπόναμ' Κάρτερ;;;; Τύπου ως υπόδειγμα - που λέμε σαν ποια θέλω να είμαι, α ναι, σαν την Έλενα; Εεεε, βέβαια ωραίο κορίτσι, κρίμα που το παιδί δεν πήρε και τα φρύδια της, ελπίζω μόνο να πήρε τις άσπρες χοντρές γάμπες, αυτές είναι πάντα ιδεώδεις, σε αμφότερα τα φύλα.

Blogger Dastardly Kinkajou said...
???????????

Anonymous Damian said...
Thanks for your post, very useful information.
white flats | bankruptcy | map New Mexico

Links to this post:
Create a Link