Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, July 07, 2010
Μεγαθήριο ποστ τι έμαθα στον 1 μήνα απουσίας
Ο ένας μήνας διακοπών τελικά και πάλι λειψός σου φαίνεται. Kαι τι έχασα από τα διεθνή γεγονότα που πραγματικά ενδιαφέρουν; Τίποτα το ιδιαίτερο. Και δεν έμενα να ταίζω μιλούπες τ'αρφανα στη χώρα του 2,5ου κόσμου που ξεκαλοκαίριασα;

Φρέσκα νέα: η Λύντζη οδεύει προς φυλάκα λόγω παραστρατημάτων οδήγησης, ντόπας άπλετης και πιοτού-χειμάρρου και παραλύει έμπροσθεν του δικαστηρίου, κλαίει και οδύρεται ότι αυτή πάντως δεν έκανε τίποτα στραβό κατά την κρίση της. Η κρίση της, δε, είναι τόσο συμπαγής που απορώ πως δεν κατέβηκε η δικαστίνα να της δώσει τη θέση της. Η ποινή έληξε 3-0 υπέρ του κόσμου (90 ημέρες ανσάμπλ στο φρέσκο, αλλά σιγά που θα κάτσει. Μάλλον και πάλι θα φάμε τα σταφύλια της οργής και της απογοήτευσης). Τουλάχιστον θα μας μείνει η φωτογραφίτσα, να έχουμε να παρηγοριόμαστε στις δύσκολες στιγμές. Όχι ότι τη βρίσκω με schadenfreude, αλλά, να.
Η Gemma Arterton παντρεύτηκε. Τα μάζελτωφ από εμένα, αλλά εδώ φαίνεται ο πτωχός μήνας που περάσαμε από άποψης καλλιτεχνικών νέων.
Εδώ προσέχω για πρώτη φορά (!) ότι η Evan Rachel Wood έκανε πλαστική στο ρύγχος. Από την κορφή της μύτης και κάτω είναι σα να βλέπω την Keira Knightley προ των ενέσεων στα χείλια. Άμα δεν είναι ευχαριστημένη ούτε καν μία σαν αυτή με το πρόσωπό της, βασικά, χεστήκαμε που κλάναμε, που λέει και ο απλός λαός. Επίσης η Έβαν έγινε το νέον πρόσωπο της Γκούκι. Μισό να τελεφωνήσω στο ιντερφλόρα για μια γλάστρα ζουμπούλια.
Εεεεεχχμμ, έγινε και αυτό.
Δυσκολεύομαι να αναπτύξω, διότι με σκιάζει η φωτό. Η Tori Spelling έγραψε κι άλλο βιβλίο από αυτά που διαβάζεις στην τουαλέτα αν είσαι ελαφρά δυσκοίλιος και δυσκολεύεσαι να σμπρώξεις και χρειάζεσαι να έχεις μπροστά στα μάτια σου έναν στόχο, βρε αδερφή, ένα κάτι να σε εμπνεέι να παθιαστείς (note: ΚΙ ΑΛΛΟ, όχι δηλαδή ένα, αλλά αυτός ο εγκέφαλος περιέχει αρκετό υλικό για τουλάχιστον 2 βιβλία! Δε θέλω να ξέρω τη θεματολογία. Demon eyes and how to make them? How to lose 45 kilos of braincells in a week and look fabulous? Ugly makeup, ugly poses: the Tori book of great looks?). Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το προσωπείο θα με στοιχειώσει για καιρό.
H Tilda μας ευλόγησε με την παρουσία της και βγήκε στους δρόμους.
Ο Colin πήρε ένα βραβείο. Best Forever Celebrity Crush? Best get in my pants now? Best Genitsaroi and Boules at Naousa Festival? Ποιος τ'αφοδεύει τα διαδικαστικά! Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι τον είδαμε. Και η καρδιά και ο καβάλος μας άνοιξαν σαν ανθισμένα άνθη μανόλιας.
H Lady Gaga έφαγε μία σούπα αυγολέμονο σε ένα αεροδρόμι τόσο σπεκτακουλέρ λοκάλ που μέχρι και οι γονείς μου την πήραν πρέφα (σπόιλερ αλερτ: από τα διεθνή δεν παίρνουν πρέφα τίποτα). Αλλά φυσικά, ΦΘΥΣΙΚΑ η σούπα αυτή ήτο προμιλημένη και ουχί ατύχημα, αλλά σχόλιο επί της πτώσης των σούπερσταρ από το πόντιουμ της ζωής. Or something or another. Δηλαδή δεν το πιστέψατε ότι έπεσε έτσι, χωρίς λόγο, σαν την οξιά στο δάσος; Κουτά, κουτά αγόρια.
Αυτοί οι δύο αντιπαθητικοί, Megan Fox και Dav, erm Brian Austin Green παντρεύτηκαν. To γλέντι έγινε στο Peach Pit?
Aαα, είσθε τυχεροί! Κι άλλο νέο Λύντζη. Ήτανε, λέει, σε ένα κλαμπάκι, και μία άσχετη ζηλιάρα φαρμακομούνα παιδί μου, από αυτές τις στραβομάτες που σε κοιτάνε με το μάτι to the left, to the left και σε ματιάζουν και δεν προλαβαίνεις ΚΙΧ να κάνεις. Η Λύντζη εννοείται ότι δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στραβό, καθόταν απλά και έπινε νερό, ναι, με παγάκια, μη νομίσεις, και ήρθε λοιπόν η εκ δεξιών στριντζωμένη και της έσκασε ένα σκαμπίλι γεροδεμένο, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ. Οι πηγές που ρέουν άφθονες είπαν ότι η εν λόγω ζούλεψε έναν που νταραβερίζεται η ΛιΛού γιατί τον είχε αυτή γκόνιμο πριν. Γκερλς, γκερλς, αυτοσεβασμό, είναι δυνατόν για ένα πέος να γίνεται της Κορέος; Το θετικό είναι ότι τώρα η Λύντζη έχει μία κάποια δικαιολογία για τα απαίσια πρησμένα ενέσιμα χείλη της.

Η Emma Watson τά'φτιαξε με αυτό το βρετανοτεκνό που το λένε George Craig και διατελεί, φυσικά, τραγουδιστάκι σε ίντι γκρουπάκι (το τέλειο μπαλαμούτι για το festival season, εύγε καμάρι μου), με τον οποίο είχε ποζάρει σκερτσιόζικα και για τους φοτοσοπάδες της Μπέρμπερη, όπως βλέπετε παραπάνω.

Ο ξεριζωμός! Η Ναόμι ξεκαρκάλεψε και δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει ρίξει μία ξουργιά ζιλέτ να τα σαρώσει όλα να πάνε στον ακατανόμαστο, να κυκλοφοράει γλόμπος. Γιατί όχι; Αφού με αυτά και με αυτά περουκάτη φέρνει βόλτες. Τι θα αλλάξει;
Η Λαίδη, ξανά, ντύνεται λαϊκό πλην τίμιο νταγκλάρι για some vogue or another, φέρνει έντονα σε νεαρό Nicolas Cage, πριν από τις νυστεράτες παρεμβάσεις στη φάτσα του, πριν από την αραίωση (ο κανονικός Cage πρέπει πάραυτα να την πάρει τηλέφωνο να μάθει που πουλάν τέτοιες καούκες. 500 χρόνια στο κουρμπέτι, ακόμα δεν έχει μάθει. Αγάπη, μέχρι και ο Μπάρκουλης είχε καλύτερο ποστίς. Αλλά να μου πεις, η χρεωκοπία είναι μεγάλη μέγαιρα).

Labels: , , , , , ,

18 Comments:
Blogger provato said...
αμάν βρε σάκε μου, στερητικό πια, που ήσουν.

ευτυχώς το ποστ ανέβασε λίγο τα σακομπιφτεκόνια στο αίμα γιατί είχα πέσει πολύ χαμηλά

Blogger provato said...
για την Λείντζη δεν μπορώ να καταλάβω το ζόρι που τραβάς, την αγαπώ είναι θύμα του σταρ σήστεμ!

Blogger provato said...
πως είναι η Μπροίτνει δηλαδή, α γειά σου, ένα τέτοιο!

Blogger provato said...
αλήθεια, υπάρχει βίντηόου να κλαίει στο δικαστήριο; θα ήθελα πολύ να το δω.... χμφ χμφ χμφ

Blogger provato said...
(απ τη χαρά μου που εμφανίστηκες παραλληρώ)

Blogger provato said...
η τόρη σπέληγκ είναι τόσο τυχερή που είναι κόρη κάποιου, γιατί αλλιώς θα την είχαν σκοτώσει οι συμμαθητές της στο προνήπιο με τέτοια φάτσα, όχι καριέρα δεν θα είχε....

Blogger provato said...
Ο colin είπε να σου πω ότι ευχαριστεί που τον πας....

Blogger provato said...
έλα το έχω:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1292718/Lindsay-Lohan-breaks-shes-sentenced-90-days-jail.html?ito=feeds-newsxml

Blogger Katerina said...
Αχ, ΑΧ, αγνέ, πρόβιε μου φίλε. Σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να πω και γω δυο κουβέντες!
Πρώτον:
Μα ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει βίντεο! Κάνε κλικ να θαυμάσεις: http://www.youtube.com/watch?v=bPpuK_kXe7o
Δεύτερον: πέστου Κόλιν να κλείσει τραπέζι για τις 30 πούχω γενέθλια, εγώ βάζω τον αφρώδη.
Τρίτον, σε αυτή τη δόση γνώρισα ένα σκασμό κόσμο στο Ελλάντα, παρεμφερή του χώρου μπλόγκινγκ. Ένα από τα βασικά που θέλει και απαιτεί να μάθει ο λαός είναι αν έχουμε γνωριστεί εμείς οι 2. Φυσικά τους λέω πάντα ψέματα ότι δεν υπάρχει κανενός είδους ιστορία μεταξύ μας, ξέρεις. Δε μου αρέσει να εκθέτω, με νιώθεις! Ελπίζω να λες και συ τα ίδια στα μιgλιούνια κόσμο που σε ρωτάει σίγουρα το ίδιο πράγμα.

Blogger provato said...
Σάκε μου πως θα μπορούσα να πω ότι γνωριζόμαστε αφού δεν (χιντ χιντ);

(μεταξύ μας πάντως, κάποτε αυτό το έγκλημα να μην έχουμε φιληθεί πρέπει να σταματήσει)

Blogger Katerina said...
Ααααα τόχεις απωθήσει δηλαδή εκείνο το πάρτυ πούχαμε βρεθεί και είχαμε μπαλαμουτιαστεί σε μιά ντουλάπα, ε; Και εκείνο το σαββατοκύριακο στα Κιούρκα πούχαμε περάσει πίνοντας μαρτίνι και τρώγοντας ώριμα μάνγκο; Που μύριζε αγιόκλημα και ήμασταν αθώοι, τότε; Κλπ; Να ξέρω να μην τα πω και γω πουθενά και δε θα με πιστεύουνε κιόλα.

Blogger oni said...
Otan eftasa sto teleytaio 8ema kokkalwsa. Kai oxi, eimai agnos egw, me kses, den eimai kamia Lindsay, emeina kokkalo apo th Laidh Gkagkanh pou gine antras k eipa "poio einai ayto to xtikio?" ela omws pou htan ayth k gw thn agapw k den exw tpt allo na sxoliasw epi toutou.

Blogger provato said...
Ναι, τα έχω απωθήσει γιατί ο πόθος με καίει ακόμα.

εν τω μεταξύ εψές είδα στον ύπνο μου την Λήτζη να κλαίνει γοερώς κ πολύ στεναχωρήθηκα

κ φταις εσύ

δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς με τις ΜΕΓΚΑ σταρζα Λήντζη κ Μπροίτνει. λυγμ

Blogger Katerina said...
Κάποτε ήμουνα σε ένα κλαμπ στο Μπουρ-Γκάζι, από τα μεγάλα, ξέρεις, και ήρθε η Λύντζη και έκατσε δίπλα μου και με κοίταζε με στραβό μάτι και τσακ, την επόμενη είχα ένα μάτι πολύ απαίσιο που με βάρεσε στο ιγμόριο για 3 μέρες. Δηλαδή 3 μέρες με ξεματιάζανε και δεν έφευγε. Τώρα ξέρεις γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν συγχωρούνται εύκολα!

Anonymous Anonymous said...
na deis pou o Colin pire Kolokotroni vraveio telika..

Anonymous Anonymous said...
Νομίζω πως είδα την Tilda Swinton στη Ρωμη!Προχωρουσε στην πιατσα ντελ ποπολο μαζι με εναν τυπο κι ειχε ξανθο μαλλι πλατινε κοντο...αυτη θα ηταν ετσι;;;

Blogger gay super hero said...
Overdose Σάκου με τρελά κέφια! Γουστάρω!!!

Σου απαγορεύω να εγκαταλείψεις ξανά το πληκτρολόγιο. Συνεννοηθήκαμε; :-)

Blogger Katerina said...
Ανώνυμε, σε ζηλεύω! Αλλά δε νομίζεις άμα στην πιάτσα έβλεπες να περνάει η θεότητα αυτή ότι θα γινόταν τουλάχιστο ένας σεισμός, ένα κάτι;;
superhero μου, με πιάσανε οι πρεμούρες σήμερα, είδες! Τι σου κάνει ο 1 μήνας διακοπές...

Links to this post:
Create a Link