Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Thursday, August 05, 2010
Ρυμουλκούμενο προσεχώς: Burlesque
Τι σας έχω σήμερα;; Ένα υπερθέαμα σας έχω! Έτσι για να γιορτάσομε την κατάρριψη του Prop Hate στο Καλιφόρνια (ναι, οκέι, δε μένεις εκεί, αλλά σιγά σιγά στρώνονται συνειδήσεις. Έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι η Καλιφόρνια διαμορφώνει παγκόσμιες τάσεις;)!

Πόσες φορές έχετε στρουθογυρίσει στο κρεβάτι σας τα βράδια, πυρετωδώς ευχόμενοι να έβγαζε κάποιος ΗΡΩΑΣ ένα σήκουελ στο αγαπημένο έπος Showgirls? Μήπως είστε ΚΑΙ φανζ του Moulin Rouge; Έχετε ευχηθεί πολλές φορές να βλέπατε την Christina AguiLera στην ίδια ταινία με τη Cher (αν απαντήσατε ναι σε όλα τα παραπάνω, να το κοιτάξετε, έχετε ενδεχομένως σοβαρό πρόβλημα. Σήριουσλη, μπορεί να είναι και όγκος στον εγκέφαλο, δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα). Έχετε μήπως αναρωτηθεί ΠΩΣ ακριβώς είναι η μάπα της ΑρχιΛέρας κάτω από τον κυκεώνα γκαργκανά με τον οποίο κυκλοφορεί συνήθως απιθωμένο πάνω της (κάτι απλό μωρές, φυσικό, 10 στρώσεις φαουντέσιο στο εκρού το ραδιενεργί, ένα κραγιόν απέθαντο κόκκινο του γρονθοκοπήματος και το μάτι να μην ανοίγει από το αιλάινερ, δηλαδή είμαστε και καλλιτέχνιες, έτσι θα βγούμε στην κενωνία; Να μας πιάκει στο στόμα του ο κάθε Stars without makeup! να μας κάνει βώκινο;; Ε occhi!);
Τώρα ο καλός ο γιαραμπής απάντησε στις προσευχές σας και θα καταλάβετε πλέον την πραγματική σημασία του careful what you wish for!Που να σταθείς, που! Στο κλειδωμένο στόμα της Σερ, πούναι από τα τραβήγματα σα να έκανε πρόσφατη γναθοεπέμβαση και δε μπορεί να το ανοίξει (αγαπώ, ναι, αλλά όχι και unconditionally); Στο ότι παίζει και ο Stanley Tucci σε αυτό το κράμα το μπιζάρο δώθε τούθε; Στο βλάκα από το Twilight; Στον άλλο βλάκα από το Grey's το δυσκοίλιο; Στο απλοικό στόρι που έχεις ήδη δει 500 φορές; Στο πασέ κόνσεπτ Pussycat Dolls που άμα ήτανε να κάνεις τέτοια ταινία, έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστο 6-7 χρόνια πριν; Ή μήπως είναι period piece και μπερδεύτηκα εγώ; Με την άθλια περούκα της Αρχιλέρας, δεν ξέρω σε ποια δεκαετία βρίσκομαι. Και φυσικά, για να μη χάσετε το υπερθέαμα, στα μισά του δρόμου, η απλή κοπέλα από το Ballsac, Γουισκόνσιν (or whatever the fuck) θα μεταμορφωθεί σε σέξυ (ουνφφ) ξελογιάστρα (ωνχχ), φυσικά βάζοντας τα συνηθισμένα ρούχα Αρχιλέρας (μωρή παραδουλεύτρα, φέρε ταλκ, πολύ ταλκ, θα βάλω τα βινύλια απόψε) και τους 5 τονους γκαργκανά στη μούρη, μην τυχόν και δεν τη γνωρίσετε (στην οποία στιγμή που ενεμφανίζεται, ενδέχεται να ακούσετε σχόλια τύπου "γαμώ τα πρέκια μου, τόσην ώρα ταινία με την Αγκιλέρα έβλεπα;; Ύπαγε ξοπίσω μου, πάμε να φύγουμε από δω μέσα" στον σινεμά, που δηλαδή στο σινεμά θα το δείτε, που αλλού! Χεχ).
Και για να μη λέτε ότι είμαι εγώ η αρνητικιά που τα βλέπει όλα άραχλα, ναι, η Αρχιλέρα έχει γαμώ τις φωνές. Όλα τα υπόλοιπα είναι το πρόβλημα.

Labels: , , , , , ,

4 Comments:
Anonymous RedScorpio said...
Στην πάντα Θωρηκτό Ποτέμκιν, Πολίτη Κέιν, Καζαμπλάνκα και Νονέ.

Μεριάστε Τραγουδώντας στη Βροχή, Μάγε του Οζ, Καμπαρέ κι εσύ Ωραία μου Κυρία.

Φάε χώμα Μάρλεν Ντίτριχ.

Η Χριστίνα είναι εδώ. Κι έχει και παρέα.

Σάκε μου, τα σέβη μου όπως πάντα, όμως θα διαφωνήσω σ' ένα πράγμα. Αποκλείεται να έβγαλε τον στόκο από πάνω της!! Απλά τον αντικατέστημε με τη νέα παλέττα της Βιβεχρώμ "Vivechrom featuring Bobbie Brown's nude collection". Φυσικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Κυκλοφορεί σε ματ και σατινέ φινίρισμα.

Anonymous Anonymous said...
*λοξυγγας απο το μη αναμενωμενο και κλιμακωτο γελωτα*

Blogger oni said...
Άνετα το λες πήριοντ-πης πάντως με τόση υπερμπαροκίλα Μουλέν Ρουζ τύπου.

Καλέ παίζει και η Βερόνικα Μαρς! Θα μαλλιοτραβηχτούνε οι 2 τους απ' όσα πιάνω απ' το τρέηλερ.

Εννοείται περιμένω πως και πως να το δω στον σινεμά.

Blogger gay super hero said...
A πα πα. Tragic.

Links to this post:
Create a Link