Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, November 17, 2010
Η πρεμιέρα που ΟΛΟΙ περιμέναμε!
Έγινε πεητέλους η πρεμιέρα του έπους της δεκαετίας BURLESQUE! Ξεμπουρλέσκ αβέρτα!

Οι μπατανόβουρτσες βγήκαν παγανιά, οι φακοί των παπαράτσι γυαλίστηκαν σα μπρούτζινα πόμολα οι αστέρες ξεχύθηκαν στα κόκκινα χαλιά να πουλήσουν το ταινιάκι τους! Για πάμε στην φωτοανταπόκριση, βάστα γερά, θέλω να εκφραστώ με ένταση:

To ξέρεις ότι με το μαραζωμένο ρόδο της Δαμασκού Christina Aguilera έχω love-hate-hate σχέση. Με το συνδυασμό ΑΥΤΟΥ του πράσινου και του κόκκινου κραγιόν που δε βγαίνει ούτε με πριτσινοπίστολο που κάνει σούπερ αίσχος χριστουγεννιάτικο. Σε μία πρώτη φάση. Σε μία δεύτερη φάση, τι να πω που δεν τόχω πει πολλάκις! Απαίσια τερακότα ψητή Σαχάρας επιδερμίδα, οικτρά πλαστικά παρελκόμενα (μαλλί, βυζί, νύχι). Το Μπύθουλα το σέρνουμε στη ψωχή μας, δεν αποτινάσσεται έτσι εύκολα.
Η Σερ πάντως ΜΙΑ ΧΑΡΑ κρατιέται με τα τσιγκέλια. Στις φωτογραφίες αυτό. Εν κινήσει έχουμε ένα θέμα, ένα βαλσαμωμένο ύφος, ένα στυλ πρόσφατης γναθοχειρουργικής. Την Σερ την πάω ως προσωπικότητα, αλλά νισάφι, δεν έμεινε και τίποτα να τραβήξεις χρυσό μου κορίτσι.
ΔΩΣΕ ΤΣΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, εγώ στηρίζω και αγαπώ.
Και τα δυο μπουμπούκια της καμέλιας παρέα. Πώς γίνεται να υπάρχει χάσμα 20+ γενεών ηλικιακά και η Σερ να βγαίνει καλύτερη;; Υπάρχει πρόβλημα!
Και μία κοντινή για να αξιολογήσετε το δραματικό του πράγματος από κοντά. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ.

Κατά τα άλλα το τρέιλερ το είδαμε, οι κριτικές λένε ότι βρήκαμε επιτέλους το Glitter της εποχής μας. Γιατί και η νεότερες γενιές έχουν δικαίωμα στις επικών διαστάσεων μπαλαφάρες! Είναι και η μέρα και τα πήρα αντίστοιχα!

ΜΠΟΝΟΥΣ ΒΟΞ!
Το Κριτσινάκι κυλιέται στα πλακάκια σαν στραβοβαμμένο ντούγκονγκ (η πόζα είναι που παραπέμπει, μη νομίσεις) και τρομάζει τον κόσμο που νόμισε ότι μία από τις Baby Jane του Ψώλουγουντ έτρεξε κι έπιασε τη θέση της Kitschinας στην απονομή αστέρος στο βουλεβάρτο. Σημειωτέον ότι τις απονομές αυτές τις πλερώνει μόνος του ο αστέρας, μην το πάρεις ότι ντε και καλά ΟΥΑΟΥ. Πίσω, ρούφουλα του TrueMatch της Λορεάλ, κρατώ λοσιόν ντεμακιγιάζ!

Labels: , , , , , ,

7 Comments:
Blogger mahler76 said...
η τρασιά του αιώνα. Φυσικά θα είμαστε εκεί.

Blogger Katerina said...
Να ντυθούμε, λες; Να απιθώσω μία μάπα ξασπρισμένη στη γκλάβα να πάω Αγκιλέρα; Πρόκειται για ΗΒΕΝΤ, όχι αστεία!

Blogger mahler76 said...
εγώ θα βάλω κάτι σε βινύλιο να ταιριάζω με την πλαστικαδούρα την ΣΕΡ.

Anonymous Anonymous said...
Όχι πριτσινοπίστολο, αλλά ούτε με φουρνέλο δε βγαίνει απ'τα νταμαρόχειλα πλέον!

Blogger Katerina said...
Μάλερ μου, να πιαστούμε αλά μπρατσέτα να πάμε αντάμα στην πρεμιέρα, πιστεύω θα ταιριάζουμε.

Blogger mahler76 said...
τέλεια. θα φέρω και άλλους 2 φίλους ανάλογα ντυμένους να πάμε τετράδα άλλα σέξ εντ δε σίτι χοχοχοο

Blogger tsok said...
Καλέ Τσαζ μου, θα σκάσεις παληκάρι μου, θα πλαντάξεις καρδούλα μου και μετά πώς θα σε κλάψει η μανούλα που δεν διπλώνει η μάπα από το κόψε-ράψε;;;

Links to this post:
Create a Link