Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Tuesday, March 30, 2010
Βίβα Ricky
Τώρα που έχει εκφραστεί για το θέμα της δήλωσης του Ρίκυ Μάρτιν ότι είναι γκέι και η τελευταία Μαργιωρή στο Σάουθ Μπάτχοουλ του Τέξας, είναι καιρός ίσως να κάνουμε δύο σπρέχεν για το θέμα της ντουλάπας και του κρυφτού των γκέι και των δύο φύλων; Ίσως πλέον; Καταρχήν τα συχαρίκια μου, και έλεος με όλες τις φαρμακομούνες τις δηλητηριάζουσες που βγήκαν να κράξουν ότι σιγά το νέο, εμείς το ξέραμε (γιατί είχαν άμεση λάιβ σύνδεση με το πουλί του Ρίκυ και ξέρανε, κατούραγε ο Ρίκυ, αυτές το ήξεραν! Σαν πεοτουίτερ ένα πράγμα), και τι μας το λες τώρα, και δε μας το έλεγες 500 χρόνια πριν, και εν ολίγοις ένας σωρός βλακείες ακούγονται σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα. Βεβαίως, ας μην ξωπέφτουμε στο επίπεδο των καταστροφολογικών βλακωδών μεσημεριανών κουτσομπολάδικων που κάνουν της αλεπούς το θάνατο για να σερβίρουν μόνο σκουπίδι, μόνο πλαστικό, σε θάλασσες και ακτές και δίνουν εντύπωση σε πολλούς απλοϊκούς ανθρώπους ότι ΜΟΝΟ σκατά γίνονται πλέον στον κόσμο. Το γεγονός είναι ότι η θετική ανταπόκριση ήταν επίσης τεράστια, μη σας πω στα δικά μου στέκια (στο ίντερνετ αυτό) η ανταπόκριση ήταν ως επί το πλείστον θετική, με μικρές παρεμβολές από βλάκες, τους οποίους φροντίζουν οι βιτζιλάντε νέτιζενς να τους βάζουν στη θέση τους.
Η δική μου θέση, αν σας καίει δηλαδή, είναι ότι το θέμα του outing δεν είναι απλό και φυσικά κανένας δε μας το χρωστάει στην τελικιά. Σου βγήκα εγώ κύριος να κάνω outing ως στρέιτ; Άμα έπρεπε να μπω στη θέση αυτή και εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα. Για κανέναν δεν είναι εύκολο, επειδή πολύς κόσμος είναι ηλίθιος και κακός και αυτό το αναγνωρίζω. Το κόνσεπτ της ντουλάπας με λυπεί ιδιαιτέρως, αλλά δε μπορώ να πω ότι δεν το καταλαβαίνω. Το βασικό όμως στην περίπτωση των διάσημων είναι φυσικά ότι δεν πρόκειται για τον κύριο Λάκη του 3ου ορόφου, αλλά για άτομα που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν κόσμο και λαουτζίκο. Επομένως θέλω να πω πολλά μπράβο στο Ρίκυ που κατάφερε να κάνει αυτό το τεράστιο βήμα έμπροσθεν για να ανοίξουν τα ματόκλαδα του κόσμου. Δε μας το χρώσταγε, αλλά είμαστε υπόχρεοι που το τόλμησε. Και ένα τελευταίο για αυτές που λένε μωρ'τι μας λες. Ας μην είμεθα κουλτουραλικοί ιγνωράμοι και ας μην ξεχνάμε ότι η Λατινική Αμερική δεν είναι παίξε γέλασε για τους γκέι. Προκείται ακόμη για ένα περιβάλλον πολύ εχθρικό για τους γκέι, εκτός αν είσαι κομμωτής ας πούμε, στην οποία περίπτωση θεωρείσαι άκακος και αστείος από έναν σωρό μαλάκες. Ο Ρίκυ πήρε ένα μεγάλο ρίσκο (η καριέρα του είναι άλλο θέμα στην Ευρώπη, άλλο θέμα στην Αμερική) και ελπίζω με όλο το μεδούλι μου να του βγει σε καλό. Καλή πατρότητα εύχομαι, να χαίρεται τα μωρά του και να γίνει ένα πρότυπο για εκατομμύρια νέους ανθρώπους, γκέι και στρέιτ.

Labels: , , , , ,

Tuesday, March 16, 2010
Οσκαρπαλούζα 2010, τα απομεινάρια
Πότε ξεψαχνώθηκε έτσι η Jennifer Hudson? Και ξεπέταξε και ένα μούλικο στο ενδιάμεσο, φαντάσου. Βλέπω ζούλεψε και ακολουθεί και αυτή το dress code με τις κυρίες του Πρέσους, μπλε ρουά με διαμαντικό στο γοφί. Νά'ταν η ζούλια έρπης και δε θα πήδαγε κανένας.
Είχε μεγάλη ουρά στον κατουρώνα, Μαρίτσα μου; Να ξέρω να φάω κατιτίς αλμυρό (ο νους σας στο πουλί, όπως πάντα, βλέπω) και να πάω αργότερα. Άσε να βγει το πρώτο κύμα, οι πρώτες μυτιές δεν παίρνουν πολλή ώρα, άλλωστε. Πάντως το τσίτι της και οι μυτίες πάνε χέρι χέρι σαν τη Χτικιόρια Μπέκαμ και τα ζεχνώτα της αφαγίας.
Η Τσούκι είναι homegirl και την πάω, ελάτε όπως είστε. Είναι λίγο θηλεά η γκολιαδούρα και την ψιλοκαταπίνει, είναι και τσώτση η καημένη και δε θέλει πολύ. Με ρέγουλο το αξεσουάρ.
Πιο Άριελ δεν έχω, ακόμη και έγκαστρη.
Αυτό άμα δεν ήταν βύζο-φόρα-παρτίδα-κολαούζο δε χρειάζεται θα μου άρεσε κάπως, αλλά επειδή έχει αρνητικό μπόνους από πάνω τη φάτσα της Katy Perry, δεν θα το προτιμήσω. Δεν κορνάρω για one hit wonders με ύπουλα μηνύματα, θενξ και αντίο σας.
Μόνο εμένα μου μοιάζει σαν να έχυσε επάνω της με μπρίο ο Χάγκριντ; Αλήθεια; Οκέι, το παίρνω, το διπλώνω και το βάζω στην τσέπη μου για αργότερα. Είμαι σίγουρη ότι στα φόρουμς με τα καλά fanfic θα το εκτιμήσουν περισσότερο. Αχάριστοι!
Τσούλα (low)ρεντ αλέρτ! Tι σκατά δουλειά είχε εκεί η Kate Bonesworth μου λέτε;; Ταινία έχει να κάνει κάτι έτη, της προκοπής τουλάχιστο, δε θέλω να τη βλέπω λέμε, γιατί με πιάνουν αμέσως λιγούρες για παϊδάκια αρνίσια. Όξω που θα μας φας εσύ ΕΣΥ, ποια, ΕΣΥ! Που ήσουνα για μένα, μια τσούλα από τα ξένααααααα
(σνιφ)
(δε μπορεί ΑΚΟΜΗ να τραβιέται ο σουηδός μας boyfriend με απολειφάδια! Το OTP παραμένει Alexander-Sakos, αλλά στη φουρτούνα καλή και η Evan Rachel Wood. Έστω η Lady Gaga. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.)
Η Jodie Foster ήρθε έτοιμη για γυρνοβολιές και έχει ήδη αρχίσει το πάρτυ από το πάρκινγκ. Δεν απεικονίζεται: θερμός gin and juice 50/50 που άδειασε πριν να αφήσει το τουτού στα έμπειρα χέρια του βαλέ.
Ο αισθησιακός Jon Hamm με τη δικιά του Jennifer Westfeldt, της οποίας η μούρη έχει αρχίσει να μοιάζει με της Μαντόνας (σε αγαπώ Μαντόνα, πάντα, αλλά νισάφι τα ενέσιμα! Έχει έρθει στο αμήν η μούρη, θα κάνει ένα κρακ και θα σκιστεί στη μέση καποια στιγμή). Η ανασφάλεια του να είσαι με ένα θεότεκνο που υγραίνει τα στόματα του κόσμου όλου, Ι guess. Συν τοις άλλοις, ντύθηκε και νύφη υποσυνείδητα, δέτε κόσμε τι γαμοζευγάρι κάνουμε τύπου.
Η Diane Kruger ήρθε ντυμένη χρησιμοποιημένο ταμπόν.
Η Anjelica Houston ήρθε ντυμένη Tilda Swinton. Τη συγχωρώ επειδή είναι η Αντζέλικα, δεν τίθεται μεγάλο ζήτημα. Αλλά το σημειώνω.
Το τσίτι της Σάλμας με σκιάζει ελαφρώς, αλλά νιώθω μία λάγνα τρομοέλξη ταυτόχρονα. Δε θέλω να το παρατηρήσω έτσι πολύ από κοντά, μην τυχόν και μου περάσει τίποτις μυστήρια μηνύματα υποσυνείδητα και στροφογυρνάω μετά στα παπλώματα.
Η Heidi Klum επιδεικνύει με άριστο τρόπο το just because you can, doesn't mean you should. Επίσης, σας έχω τονίσει το πόσο μισώ τη βλακώδη ρινοπλαστική που έχει κάνει;; Εντελώς αχρείαστη και χαλάει όλη τη συμμετρία του προσώπου της.
Επίσης, μισώ τα μοτίβα με αραχνοϊστούς. Δεν είσαι ούτε Spiderman ούτε είναι Halloween, Stacey Dash. Αλλά αγέραστη η puta, δεν έχει αλλάξει δράμι από το Clueless!
Πότε θα τελειώσει πλέον αυτό το κουραστικό χαίρε στα proms των 80s?
H desperate housewife Kate Beckinsale πετιέται σφηνόπουτσα εγκάθετη στο παρτάκι, και αφού δεν την καλέσανε στα Όσκαρ, είπε να βάλει τη γκρανταδουργια της και να το παίξει Α-list. Μόνο που δεν είναι και τόσο καλή ηθοποιά και η δευτερατούρα φαίνεται.
Κάνε αέρα, αυτό που αντικρίζεις μπορεί να σε ταβλιάσει αν δεν το προσέξεις.
Η Georgina Chapman φωτογραφίζεται σοφά χωρίς το βουβαλόφρυνο σύζυγό της, Ηarvey Weinstein. Ευτυχώς!
Σωστό το τσίτι, η Κάμερον ήταν μάλλον μία από τις ωραιότερες παρουσίες και στα πριν και στα μετά, αλλά τη γόβα-πιροσκί την εκκλησιαστικιά τι την ήθελε;; Δεν πάμε για ευχέλαιο, κυρία μου, για να καούν τα κάρβουνα πάμε.
Ποιος σκατά φοράει χακί σε τέτοια ηβέντ;; Η Amanda Seyfried, προφανώς. Όταν η μάπα και το υπόλοιπο σαρκίο μας είναι σε απόχρωση γουρουνάκι του γαλάκτου, καλό είναι να μην ξεπλενόμαστε υπερβολικά και με τις αποχρώσεις που επιλέγουμε στο τσίτι μας.
Οκέι, το φόρεμα είναι λίγο δεύτερο, λίγο κύριε ντεσπερέισον, Maria Bello, αλλά η δόλια η στριπτιζού από την οποία έκλεψες το υπόδημα πλαστικαργιό τι σου φταίει, άκαρδη; πώς θα βγούνε τώρα τα προς το ζην και τα προς εμφυτεύειν;; Πώς θα γυροφέρει η έρμη η βιοξετσιτσιδώτρια το παλούκι για να ξεμπουρλεύει λίγο και η αργατιά του Ντάλας; Κι όμως, τόσες ζωές επηρεάζονται από μία λάθος επιλογή πατούμενου...
Η Τζέλλο κουβαλάει λέιζερ για να τυφλιακώνει τους κριτικούς της, αλλά φευ, διακρίνεται ακόμη το άγαρμπο φουστάνι της που δεν της κάνει καμία απολύτως χάρη.
Κάπου, σε κάποια σκοτεινή βίλα, σε μία νοτισμένη υπόγα, η Montserrat Caballé δακρύζει και τσιτώνει μάταια τα σφιχτά δεσμά της. Ένας λυγμός ξεφεύγει από το βαρύτιμο στήθος της, πνιχτός από το μαντήλι Hermes που της μπουκώνει το ταλαντούχο στόμα. Μύγες γυροφέρνουν την τσανάκα με τα απομεινάρια φασολάδας που έφερε ο μπάτλερ για μεσημεριανό. Η καλύτερή της τουαλέτα ήταν παρούσα στα Όσκαρ, διαμαντοπαραφερνάλια and all και αυτή δεμένη στο υπόγειο της οικίας Hanks. Τσούλα Rita Wilson! Θα το πληρώσεις ακριβά μια μέρα! Πολύ ακριβά!

Labels: , , ,

Wednesday, March 10, 2010
Οσκαρπαλούζα 2010, nο. 2
Αν θέτε το νούμερο ένα, να αρχίσετε από το επόμενο για να μην έχουμε non sequitur θάψιμο.

Ζοe Saldana. Συν: είναι αντόραμπλ, πήρε ρίσκο, για μένα το κέρδισε και ας το θεωρούν οι περισσότεροι μπαλαφάρα. Ποια μπαλαφάρα, κύριοι στραβομούνοι! Αυτό το βλέπεις και μπαίνεις σε διάθεση φιέστα! Άσε που το χρώμα είναι πολύ χάσιμο. Μείον: λείπουν πολλά κιλά, δεν ξέρω που τα έχασε, αλλά να κοιτάξει κάτω από το ψυγείο, συνήθως εκεί πάνε και κρύβονται. Γρήγορα όμως, πριν ψοφήσουν και δεν ξέρεις από που βγαίνει η μπόχα. Τα μπρατσάκια της είναι σαν οδοντογλυφίδες.
Η Tina Fey μας κάνει περήφανους μία φορά ακόμη. Επειδή την αγαπάμε, όχι τίποτις άλλο. Φανταστικό φόρεμα. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΕΜΕ, δεν πιστεύω να είσαι στραβιά και να μουρτζώνεις όταν το λέω αυτό.
Τι να πεις εδώ;; Επιεικώς απαίσιο το συνολάκι Robert Downey Junior, αλλά η κυρία τζούνιορ είναι μια χαρά κολώνα. Αυτός μοιάζει σα να ζει το Big στην πραγματικότητα. Οκέι, το παπιγιόν μπορώ να το θεωρήσω χαριτωμένο, αλλά το υπόδημα που φοράει ο Tom Cruise όταν θέλει να δείξει 2 πόντους ψηλότερος είναι φρικιώδες. Μπορεί κάποιος να μου κάνει σπρέχεν γιατί ο Ρόμπερτ φοράει τόσο συχνά αυτά τα απαίσια χρωματιστά γυαλιά της Anastacia σε διάφορα χρώματα;; Μέχρι και στις ταινίες του. Γιατί;
Nicole Richie με ξεπατικωταριά κλασική Rachel Zoe (καφτανο70s) που εμένα μου αρέσει, γιατί δε φωνάζει. Αυτή ήταν εκεί βασικά επειδή ο έτσι της έπαιζε μουσικούλα στα διαλείμματα των βραβείων.
Το μεγάλο εύγε της βραδιάς και μία ιστορική πρωτιά που έπρεπε να έχει έρθει εδώ και δεκαετίες. Από σκηνοθεσία παίρνεις Α, Kathryn Bigelow (αν και δεν είναι του τύπου μου η ταινία της), από εμφάνιση Α+ (δηλαδή το πιστεύεις ότι αυτή η γυναίκα είναι 58 ετών;;;;), αλλά από τσίτι παίρνεις ένα Γ. Το χρώμα μου αρέσει πολύ, αλλά αυτό το κοφτό σεμέν με τις καρδιές (σήριουσλη;;) στο μπούστο είναι απαίσιο.
Η Demi Moore, μιας που ήταν εκεί, γιατί δεν βγήκε μαζί με τα υπόλοιπα απομεινάρια των 80s να τιμήσει το Hughes; Φουρφουλοχαχουλέ Βερς-Έις που μοιάζει καμωμένο από τα κομμάτια δέρματος που της έχουν κόψει οι πλαστικοί όλα αυτά τα χρόνια που μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία.
Αυτή είναι η γενετική τελειότητα! Κοίτα κύριε το Lenny, δεν έχει αλλάξει σα να λέμε. Τι παιδί! Ακόμη μου χτυπάει το ποτήρι να βγάλω λόγο. Και η κόρη του (που έφτασε ήδη τα 21 έτη) είναι πανέμορφη και με φυσικό αλλύρ σιαμέζας γάτας/ bitch Χαρίλαε pleaseeee.
Φανταστική απόχρωση του κόκκινου και Sigourney κοτσωνάτη μια χαρά. Και το ζωνάρι μου γουστάρει, και η πόρπη. Η Rachel McAdams είναι γαμώ τα γκομενάκια και σούπερ ηθοποιός επίσης. Το μόνον που της λείπει είναι ο Jake Gyllenhaal αλά μπρατσέτα. Στην παρουσίαση που έκαναν μαζί ήταν πολύ ταιριαστοί. Το φόρεμα γενικώς δεν είναι του γούστου μου, αλλά αυτή το αναδεικνύει.
Να και το παρτσάκωλο Miley Cyrus. You know what, έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από το να σπαταλήσω πολύτιμα δευτερόλεπτα να γράψω για τα μούτρα της. Ό,τι και να βάλει, δεν παίζει ρόλο. ΝΕΞΤ.
Αυτό το ζεύγος είναι πολύ αισθησιακό. Ο Jeff Bridges πάντα είχε έναν αέρα σέξι πατέρα και πλέον έχει και αέρα σέξι παππού. Η γυναίκα του είναι γυναικάρα και ταιριάζουν πολύ.
Στην αρχή όταν είδα το φόρεμα της Carey Mulligan, είπα όχι! Όχι mullet-τσίτι, για τ'όνομα του θιού! Όταν όμως ξεπέρασα το αρχικό ταράκουλο, συνειδητοποίησα ότι ίσως και να είναι ένα από τα αγαπημένα μου της βραδιάς. Δε λέω, το μήκος μπροστά είναι άχαρο και την κόβει στο πιο λάθος μήκος, αλλά μου αρέσει που φοράει ντακοσανδάλι και μου αρέσουν τρελά τα άπειρα charms στο έμπροσθεν. Και το σκουλαρίκι-τσαντελίερ σωστό, μέχρι και το μαλλί μου αρέσει! Ίσως το Feria Crazy Banana ως απόχρωση να ήταν λίγο off, αλλά μου αρέσουν τα ρίσκα και με αυτό το μουράκι της πάει εμφανώς το κοντό κούρεμα.
Η Vera Farmiga (Φαρμίνγγκκκα) με θαλάσσια ανεμώνη που στο λάιβ ήταν εμφανές ότι τη δυσκόλευε στο περπάτημα- εκτός του ότι είναι τίγκα στη φρίλια και στο φρουφρού, ήταν και στενό σα λουκάνικο. Το χρώμα είναι εξαρετικό, αλλά πολύ φουφούλα ρε παιδί μου. Και πολύ παγωμένο το μούτρο της. Αλλά αυτό το ξέρατε ήδη εσείς που διαβάζετε τακτικά το Σάκο.
Ο Peter Saarsgard (και ουχί Skarsgard όπως τον μπερδεύουν ορισμένοι! Μοιάζει αυτός για μέλος της θρυλικής οικογένειας του θείου Στέλλαν;;; Didn't think so.) μοιάζει με μυστήριος ψιλοανώμαλος. Δε φταίει αυτός, είναι η μούρη του έτσι συγκαταβατικιά. Η Maggie Gyllenhaal είναι γαμάτη όπως συνήθως άλλωστε. Καμία άλλη δε φόραγε print γιατί δεν είναι για όλους αυτά τα πράματα. Ιδιαιτέρως μου άρεσε το σκουλαρίκι της.
Βαριέμαι.
Επίσης. Δηλαδή συγνώμη, τι να πεις για αυτό;; Οκέι, μια χαρά είναι. Αυτά.
Ο Πιθηκλούνης πλέον έχει στο μυαλό μου συνδεθεί άρρηκτα με το μπάρμπα μου το Φώντα, γιατί αυτό το μαλλί είναι ΙΔΙΟ μιλάμε. Βάζω στοίχημα ότι έκανε κάποια μπαλαφάρα στη μούρη του, δεν ξέρω τι, ίσως κάτι σε ενέσεις, βγήκε απαίσιος και είπε τι σκατά να κάνω για να μη γελάει ο κοσμάκης;; Απαίσιο μαλλί, αυτή είσαι! Τώρα για το εφετινό τσουλάκι 2010 δεν θα κάτσω να ασκοληθώ! Σατάν απαίσια τσαλακωμένο και μάλιστα μπροστά εκεί που έχει απιθώσει το κλατς φαινόταν μέχρι και η κυλότα. Έλεος. Αλλά όταν ψωνίζεις στις εκπτώσεις, δεν έχει επιστροφές.

Άιντε και του χρόνου.

Labels: , , , , ,

Οσκαρπαλούζα 2010
ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ:
Τώρα που το Όσκαρ της Σάντυ έχει ήδη αρχίσει να πιάνει σκόνη, τα απανταχού τουαλέτια έχουν ήδη επιστραφεί στους σχεδιαστάς και οι κοσμηματοπώλες του Ψώλυγουντ έχουν ήδη σπάσει τα τηλέφωνα προσπαθώντας να πάρουν πίσω τα δανεικά διαμαντικά τους, είναι καιρός να γίνει το παρακάτω ποστ να δούμε τι λούτσους πιάσανε εφέτο τα τσελέμπριτυ με τις αμπιγιέ εμφανίσεις τους.
Πρώτη η πριγκίπισσα του ίντερνετ και να πάνε για φούντο οι φαρμακογλώσσες, Gabourey Sidibe. Εγώ αυτό εδώ το αγάπησα, αν και το μπλε ρουά δεν είναι το χρώμα μου. Στη Γκάμπι είναι αυτοκρατορικό και τα διακοσμητικά τσουτσούνια στο μπούστο και το γοφί είναι ό,τι πρέπει. Αγαπώ Γκάμπι και θέλω διακαώς να τη δω σε πολλά πράγματα ακόμη. Για μένα η ερμηνεία της ήταν για βραβείο. Άλφα κεφαλαίο η εμφάνιση.
Ωπ! Πώς βρέθηκε εδώ η vampiyah Jessicuh μπορείτε να μου πείτε;; Την αγαπώ και αυτή (μαλακά αρχίσαμε) και θέλω να τη βλέπω συχνά (αργεί η τρίτη σεζιόν True Blood μπαμπάκη; Σκάσε και βγάλτηνα με reruns, εν ολίγοις και τα λέμε τον Γιούνιο). Εδώ ήθελε Κωστέτσο με Στιρέλλα να την ατμοποιήσει μετά που βγήκε από τη λιμουζίνα (αν και έμαθα ότι πολλοί διάσημοι πάνε σε ένα ξενοδοχείο απέναντι και ετοιμάζονται και μετά περνάνε απλά απέναντι. Φαντάσου να βρεθείς σε αυτό το ασανσέρ) γιατί της βγήκε ολίγον πιέτα το σατάν (ουχί πιετά! Αυτό είναι άλλο). Συνταγογραφώ σουίτα στο απέναντι ξενοδοχείο και φορητή ατμοστιρέλλα για τα επόμενα βραβεία. Το σατάν δεν έχει τυχαία αυτό το όνομα!
Η Κάμερον το έσκισε πραγματικά, ετούτο εδώ μου άρεσε πολύ, και το μαλλί πλαγιαδούρα και το κραγιονάκι να κάνει αντίθεση. Αυτό το ηλίθιο αστείο με το Στηβ Καρέλ-τση δεν έπιασα (ήταν τόσο άκομπτσο που το πήρα για πραγματικότητα). Άσε που η Κάμερον είχε μία άλφα δυσκολία να διαβάσει το τελεπρόμπτερ. Ρήλλυ, Κάμερον; Ντροπής.
Ετούτο εδώ το θαλάσσιο αγγούρι, ιδίως από αυτή τη γωνία, κάνει τη Τζέλλο καρικατούρα εντελώς. Σα πλαστικό με προδιαμορφωμένες τις καμπύλες. Η Τζέλλο γενικώς καίει πολλές θερμίδες στην προσπάθεια και αυτό φαίνεται. Συνταγογραφώ χαλάρωση και γιόγκα και κάτι πιο απλό την επόμενη φορά για να βρούμε την υγειά μας.
Έλεος! Το μόνο που λείπει από το τσίτι της Virginia Madsen είναι να κολλήσει το Michael Madsen για ουρά από πίσω. Άθλιο και φτηνόπραμα το τσίτι. Δηλαδή καλύτερα να ήταν ένα σκέτο μαύρο (ύπαγε οπίσω μου, δηλαδή) παρά αυτό το νεγκλιζοειδές με ζώνη ΚΑΙ κορσέ ΚΑΙ νταντέλα ΚΑΙ διαφάνεια ΚΑΙ μαλλί συνοικιακό ΚΑΙ πόζα η ωραία Ρούμελη (χελό του φανς ιν Roomelie!).
Η Sara Jessica Parker είναι τόσο σικ που χέζει διαμάντια. Νομίζατε ότι αυτό το γνωστό ρητό είναι μεταφορά; Ιδού! Είναι πραγματικότητα. Αυτό το Τσανέλ Κουτύρ ελπίζω να βγει μαϊμού και στις λαϊκές εφέτο το καλοκαίρι γιατί μου λείπει ένα παρτάλι για την παραλία. Ενδεικτικός διάλογος από Παρίσι όταν φτιαχνόταν αυτό το φόρεμα:
-Πάρε μωρή Μαργιόν μια φόδρα εκεί πέρα, ράφτηνα σουλήνα και χτύπα κάρτα, μας περιμένει το χάπυ άουρ στο μπιστρό του Αλέκου. Σάματις θα καταλάβουνε τίποτα οι κάργιες οι αμερικέν. Πάμε και θα τελειώσει το μπριος σου λέωωωω
-Μωρ'συ Αντουανέτ, πολύ απλό βγήκε αυτό, πώς να το χρεώσει ο Καρλ 10 χιλιάρικα έτσι σκέτο; Πιάκω το συρραπτικό (επισύναψη ρετάλι προηγούμενης σεζόν στο μπούστο. Η Αντουανέτ ανασκαλεύει τα σκουπίδια. Επισύναψη δεύτερου embellishment κάτω από τον culo της πελάτισσας. Το ατελιέ αντηχεί με κακεντρεχή φρανκοφών γέλια που συνεχίζονται μέχρι το ασανσέρ και ως το μπιστρό του Αλέκου).
Ετούτο εδώ έγραψε σωστά, είναι διαφορετικό αλλά όχι βλακώδες και πήγαινε πολύ ωραία με το κόκκινο χείλος. Επίσης το μαλλί πολύ σωστό. Όπως είπε και ο σύζυγος, πιο ωραία δε νομίζω να ξαναβγεί η Σάντυ. Ο δικός μου, όχι ο δικός της.
Στην τρίχα η Μονίκ (χεχεχοχοκέι το αποσύρω), μια χαρά το συζυγές, η γαρδένια στη γκλάβα μου άρεσε πολύ, αν και αυτό το φουστάνι έκανε σαν αγοραστό στην Αγίου Μάρκου λίγο. Μάλλον οι κυρίες του Πρέσους είχαν δώσει όρκο να εμφανιστούν όλες με σκούρο μπλε (βλέπε Γκάμπι παραπάνω και Μαράγια ακριβώς από κάτω).
Η χαρά της ζωής ΜΑΡΑΓΙΑ δεν απογοήτευσε. ΚΑΙ μπούτι, ΚΑΙ στήθος, ΚΑΙ μαλλί χειμαρρώδες αλογίσο, ΚΑΙ τίγκα στο διαμάντι, δε μας έλειψε τίποτα. Αφού δεν το θέλετε κλάσσυ, τι να λέμε τώρα! Η Μαράγια πρέπει να είναι για πάντα δεύτερη. Έχω ασπαστεί το ζουά ντου βιβρ της Μαράγιας.
Η Kate Winslet ξέρει πότε να κάνει μπαμ στακάτο και πότε να τρίξει ελαφρώς. Εδώ που απλώς παρουσίαζε, δεν ήθελε να κλέψει τον προβολέα από τις υποψήφιες, αλλά φροντίζει απλά και λιτά να μας υπενθυμήσει ότι είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουμε δει και ας μην το ξεχνάμε. Το φούστα-μπλούζα-ντεπιές της πεθεράς (πλην τα μανίκια) δεν παίζει καν ρόλο.
Οκέι, το ξέρουμε, μας ζαχαρώνεις κάθε φορά που βγαίνεις παγανιά και ξέρεις πώς και τι, Helen Mirren.
Diane Kruger, αυτό εδώ δεν το καταλαβαίνω. Είναι και αυτό Σανέλ Κουτύρ (η Μαργιόν και η Αντουανέτ ξανακτυπούν), αλλά είναι ακόμα χειρότερο από της Σάρας Τζέσικας. Αυτή η μαρέγκα στη μέση τι σκοπό εξυπηρετεί; Μήπως ετούτο συνετέθη μετά το happy hour στου Αλέκου; Μοιάζει με ελαιογραφία που ψεκάστηκε με βιτριόλι πριν να στεγνώσει καλά, με αποτέλεσμα να δακρύσει το όλον προς τα κάτω. Αν αυτός ήταν ο στόχος της μοδίστρας, εύγε, πάντως.
ΑΧΧΧΧΧ σύζυγέ μου εσύ! Θέλω να του πετάξω κυλοτάκια αυτού του άντρα. Τι άντρας ατελείωτος είναι αυτός, θέμου! Και οι δύο είναι άψογοι (κάνω ότι δε βλέπω το κλατς της κυρίας -λυγμ-Φερθ που έβγαλε φτερά να την κάνει) και μοιάζουν σα να ποζάρουν πάνω σε τούρτα νυφιάτικη. Αλλά το βρίσκω απαράδεκτο ότι τον είδαμε τόσο λίγο στα Όσκαρ. Πωπωπωπωπω κάτσε να πάω παρακάτω γιατί ειδάλλως δε θα το βγάλω αυτό το ποστ.
Η Charlize Theron όσο πάει όλο και σβήνει περισσότερο τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ποια είναι αυτή;; Δε μοιάζει κάν με τη Σαρλίζ που όλοι γνωρίσαμε και μερικοί αγαπήσαμε κάποτε στη διαφήμιση του μαρτίνι. Εκτός αυτού, Γκαλιάνο Ξεγκαλιάνο, μετά από 1-2 Γκαλιάνο (λικέρ) αυτό το φόρεμα μοιάζει με μουντρουφοMuppet που είδε τον Colin Firth από μακριά και σοκαρίστηκε.
Η Anna Kendrick είναι καλή παρουσία, αλλά θέλει να πάει σε άλλο στυλίστα, γιατί γενικά όλη τη σεζόν των βραβείων δεν έχει κτυπήσει διάνα. Οκέι, μια χαρά αυτό το φουστάνι, αλλά μέχρι εκεί. Η ίδια έχει τα προσόντα να κάνει μεγάλη εντύπωση, επομένως γιατί φοράει αυτό το γυμνοειδές χρώμα που την ξεβάφει εντελώς; Λεπτομέρεια: αυτή η δαντέλα στο μπούτι είναι φτηνή και άθλια.
Αυτό το τσίτι της Amanda Seyfried ήτανε, λέει, πολύ πιο εντυπωσιακό από κοντά. Τι σκατά να το κάνω το από κοντά; Εγώ το βρίσκω βαρετούτσικο και νυφιάτικο. Αλλά της κάνω σκόντο γιατί αναγκάστηκε να παρουσιάσει βραβείο με το βλήμα τη Miley Cyrus.
Τι να πεις! Ποια άλλη εκτός της Μέρυλ! Ποια άλλη θα φόραγε μπουρνουζοειδές και θα έβγαινε θεότητα του Ολύμπου, κύριοι; Καμία. Στη Μέρυλ το αγαπώ με πάθος. Σπάνια μου αρέσουν τα άσπρα, το τονίζω, αλλά εδώ βλέπουμε την άμεμπτη τελειότητα.

Labels: , , , ,