Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Tuesday, March 15, 2011
Blogoscars 2010 - Βραβείο Β' αντρίκειου ρόλου

Ετούτο δω το μπλογκ συμμετέχει φέτο στα πρώτα γκλάμερους #blogoscars!

Οι κατηγόργιες αρχίζουν στεγνά με την κατηγορία Β' ανδρικού ρόλου, μία κατηγορία που δεν πρόκειται να περιλαμβάνει τον Ψόλιν Φίρτη, οπότε το πάμε χαλαρά κι ανεπιτήδευτα. Δεν θέλω ου! Οι λίσται είναι υποκειμενικές και πολλές φορές, όπως το νιώθει ο πας ένας, θα διακυβερνώνται από προσωπικά καπρίτσηα, διαθέσεις, φουσκοδεντριές και λοιπά αξιοκρατικά κριτήρια. Criterion του κώλου θα γίνουμε. Στην κυριολειχία αυτό.

Το λοιπόν! LET THE GREAT EXPERIMENT BEGIN!

10. Στο νουμεράκι αυτό φιγουράρει ο Josh Brolin για το True Grit βεβαίως, αλλά και αναβρωμικά για το σπουδαίο ρόλο που έπαιξε κάποτε στην ταινία-σταθμό Goonies. We salute thee.
Δε μπορώ να αποφασίσω εάν αυτή η φωτογραφία είναι γαμηστερή ή ψιλοπιθήκεια. Ας πούμε λίγο κι απο τα δύο.

9. Εδώ βάζω το Joseph Gordon-Levitt για το Inception και γιατί όσο πάει και σιάχνει φήμη ως φίνο αλτερνατίβο γκομενάκι και από θεσπιακά νέα επίσης μια χαρά το βαδίζει.

Κάψωσε.

8. Μέχρι εδώ έφτασε η χάρης του στραβουμούρικου Andrew Garfield, αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν ήρθε μέχρι εδώ λόγω FB movie, αλλά με το γιαταγάνι του από το αδικοπαιγμένο Never let me go. Iδιαίτερη μνεία του κάνω για το επίσης ακόμη πιο αδικοπαιγμένο Imaginarium of Dr Parnassus, όπου ο μικρός εστάθη επάξια. Όχι και πρόσφατο, αλλά το θυμήθηκα και το βάζω, τι θέτε τώρα, τσαμπουκαλίκια; Άλλη μέρα.


Στο εφτά το καυλαντάν μωρό που σάρωσε τα βραβεία ανοιχτών μπουτιών πέρυσι, Tom Hardy και τ'αχαμνά στα κάγκελα. Για το Inception, βεβαίως.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΒΑΖΑ TOM HARDYYYY

6. Εδώ βάζω τον Σέξγιουαλ (Μαρκ) Ρούφουλα λόγω Kids are alright που ήταν και πολύ μυστήριο μανάρι και του αξίζει μία υποψηφιότητα.
Πάρτε το μηδέν, δε σας ακούω

5. Εδώ ένα ρεβελέσιον που μου ήρθε φέτος, ο Matt Damon από True Grit (εδώ θα προσέθετα και Hereafter, αν το εν λόγω δεν ήταν, in fact, ολίγον πίπα και όχι από τις καλές). Μία έκπληξη. Όχι καμία τεράστια, μη φανταστείς, αλλά όσο νάναι, δεν το περίμενα να μου άρεσε τόσο φέτος, γιατί δε μου είχε ξανάρθει αυτό το συναίσθημα.
Nαι, ακόμη και έτσι ως κρήπυ τέξας ρέντζερ με inappropriate σκιρτήματα για ανήλικες 14 ανοίξεων, άλλες εποχές τότε να μου πεις, αλλά ευτυχώς αυτό το γλυτώσαμε

Στο 4 ένας άνθρωπος που αγαπάνε όλοι, καταπώς φαίνεται, ο Stanley Tucci, και που γενικά τα σπάει στα ήσυχα όσο η Πόρτμαν χτυπιέται στα μωσαϊκά για να σε πείσει. Υποψήφιος για το Easy A για εμέ, αλλά άντε, βάλτονα και για Ξεμπουρλέσκ να δούμε τι θα καταλάβεις.

What whaaaaaat

Στο 3 (η αγωνία κορυφώνεται, το νιώθω) προσωπική μου αγάπη ο Jason Schwartzman που γαμάει και δέρνει με την ίδια μανία. Για το Scott Pilgrim vs the world.

Read my gif

Στο 2 τα ρέστα μου στον John Hawkes για το Winter's Bone και ένα καπέλο να βγάλω.
Επίσης τον βραβεύω και για τότε που έπαιξε στα X-Files τον creepy γείτονα του Μulder, τον συγγραφέα που είχε κάψες με τη Scully και παρολίγο να την καταφέρει

Και τέλος στην κορφή της σπουδαίας τούτης λίστας:

Ο Geoffrey Rush που τόκανε και πάλι το θάμα τουIδιαίτερη μνεία> ΤΟ ΡΟΥΠΕΡΤΑΚΙ ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΣ, που ήθελα να πετάξω το Brolin από τη λίστα και να το χώσω, οπότε για μένα είναι το ανεπίσημο νούμερο 0, γιατί στο Deathly Hallows τουλάχιστο πήγε καλύτερα από τις άλλες φορές και επειδή GINGER POWER


Labels: , , , ,

7 Comments:
Anonymous RedScorpio said...
+1 (που λένε και στα φόρα) για το 9 σου, το 7 σου και το 6 σου! Και για το Ρουπερτάκι βεβαίως-βεβαίως, που ακόμα δεν το έχω δει στο Deathly Hallows γιατί περιμένω να βγει και το δεύτερο μέρος να τα δω μαζί (λες και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο μόλις βγήκε).

Αν το έκανες πάντως Top 11, θα πρότεινα ένα άλλο ασκημούλικο-αγοράκι-που-μια-χαρά-μεγάλωσε-και-άντρεψε-κι-ας-μην-είναι-κλασσικά-όμορφο: τούτο δω http://dlisted.com/node/41177

Blogger Katerina said...
Ωραίος ο Jamie Bell, γουστάρω! Αλλά δεν ξέρω, αυτό το ρωμαικό το έργο που παίζει λέει τίποτα; Αυτό δεν είναι που παίζει και ο βοιδοκεφάλας ο Channing Tatum? Να μου πεις, άσχετο αυτό, απλά το θυμήθηκα.

Anonymous RedScorpio said...
Όντως σ' αυτό παίζει ο Τατούμ όχι-Ο'Νιλ. Αλλά το έργο δεν το έχω δει - μόνο τις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες έχω αντιληφθεί!!! Και κριτικές ότι ο Jamie είναι και πολύ καλός στο ρόλο. Είδωμεν (κάποια στιγμή)...

Blogger Moodygirl said...
+10000000000

Anonymous loretta said...
Έχω πελαγώσει με #blogoscars, χαμός γίνεται, αλλά Σάκο ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.

Blogger Manolis Vamvounis said...
sagapw giayto to gif tucci :p

Blogger tsok said...
έπαιζε ο brolin στα goonies?
τι με λες τώρα!!
πάω να ψαξω photo να τονε δω πιτσιφρίκι!
κατά τα άλλα τούτσι και τα μυαλά στο μπλέντερ, εν το συζητώ. καλά, οκ, και τζέφρυ...

Links to this post:
Create a Link