Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Saturday, April 30, 2011
Γάμος αλά Αλβιωνικά, με έξτρα φλέγμα

Αγαπητοί αναγνώσται!
Ο Σάκος δε θα μπορούσε να λείψει από τα ρουαγιάλ γενόμενα της χτεσινής μέρας, οπόταν και χτυπώ σήμερα που τα νέα είνα υπεργούρμα με ένα περιεχτικό ποστ που θα σας έχει όλα (ε καλά όχι και ΟΛΑ και τα 2.000, λέμε τώρα) τα καλά του Αβράμ από καπέλα, ντροπιάρες χαμηλοβλέπουσες νύφες, λαγουδόντηδες γαμβρούς, υμεναίους χαι προφάιλ και όλα τα συμπαραστούμενα στο ευτυχές γεγονός.

Αυτή τη λένε πριγκηπέσσα Michael of Kent (τι αγαρμπίλα αυτή η ονομασία θέμου! Αλλά προκαλεί ένα gender confusion από τα καλά) και φοράει άκουα σαντουγκάκι ντεπιέ με καπέλο τύπου φρουτιέρα ανάποδη. Ο χούφταλος θα είναι ο πρινψ Michael, φαίνεται, που θυμήθηκε τα νιάτα του και είπε να δει αν του κάνει ακόμα η σκελέα. Δε μου αρέσει το γυαλόχαρτο σε ξεπεσμένη απόχρωση της κυρίας.

Η Zara Philips, ξαδρέφη των παιδιώνε, με ανθρακί σετάκι, ετοιμάζεται και αυτή να γίνει νύφη λέτερ το καλοκαίρι. Έχει ένα αλλύρ. Πάντα τη συμπαθούσα λόγω που είναι ατίθασο πνεύμα. Σε απόχρωση ανθρακί του ούζι με πιατέλα δορυφορικιά.

Εδώ τα δικά μας τα τέκνα. Αυτό είναι το σουηδικό βασιλικό ζεύγος του μέλλοντος, ήτοι η μέλλουσα κορωνοφορούσα Βιχτόρια (που ήτανε λέει κάποτε Χτικιόρια, ήτοι ανορέξα, αλλά το ξεπέρασε ΛΕΜΕ) και ο παρατρεχάμενός της Ντάνιελ. Από τις λίγες με σομόν που είναι και αυτό του συρμού την εποχή ετούτη. Αλλά πολύ 80ίλα μου κάνει και με αυτό ειδικά το καπέλο.

Sophie, Countess of Wessex λέει, με μονόχρωμη μπεζ κερασφόρα κατάσταση. Δε μοιάζει με μεσήλικη Britta του Community? CAN'T UNSEE.

Ναι μωρέ, ναι, και γω με τα 5 σε χαιρετίζω. Ποιος τους κάλεσε αυτούς, δεν ξέρουνε ότι λιμάνε; Θα φέρουνε που θα φέρουνε σκατά δώρο, θα σου περιδρομιάσουνε και τον μπουφέ.


Αααα από τα αγαπημένα μου! Η πριγκήπισσα Anne είναι ετούτη. Αυτή είναι εμφάνιση βωντβίλ, ρε! Μεταπασχάλιο ανσάμπλ σε αποχρώσεις του Cadbury Creme Egg που σίγουρα ξυπνά ευχάριστες αισθήσεις σε πολλούς (λόγω συσχετισμού με το αυγό). Βάλε μωρή ένα χρώμα να στενάξει η πλάσις! Έτσι μπράβο. Που μου πάτε με τα μπεζ με τα τραχανί και είστε ούλοι ένα ομογενοποιημένο. Πάνω το ντεσέν. Κάτω ο τραχανάς.

Autumn Phillips φθινοπωργιανή σονάτα, και αυτό ένα από τα αγαπημένα μου. Γαμάτο μαντουδάκι απολύτως ταιριαστό με την περίσταση. Καπελίνο-γλαδιολάκι ασσορτί. Ωραία πράματα, συγυρισμένα.

Βασιλίσσης Margrethe της Δανίας το εξώφθαλμο μπλεδάκι με τη budget μαργαρίτα στα πέτα και τη στραβιά κεραία της παλιοτηλεόρασης που έχουμε όλοι στα ξοχικά μας που θέλει τύλιγμα με αλουμινόχαρτο και μισή ώρα πέρα-δώθε μέχρι να πιάσει ΕΡΤ.

Ααα πολύ ωραίο αυτό, αν και γενικά δεν είμαι του σκούρου μπλε. Εδώ μου αρέσει το παλιακό λευκό με το μπλε. Λαίδη Helen Taylor, λέει.

awkwardfamilyphotos.com καρφωτή.

Καλέ αυτή η κονδύλω που τηνε πέτυχε τη γυναικάρα;; Αν και δε μου αρέσει το μαύρο σε γάμους-βαφτίσα, εδώ το βρίσκω πετυχεσά λόγω πριντ που σπάει. Πολύ ωραία σιλουέτα. Sally & John Bercow, τση πολιτικής και οι 2.

Διάσημο trainwreck με μύτη κουνουπίδι από την πολλή κόκα που έχει ρουφήξει όλα αυτά τα χρόνια, η τιμημένη Tara Palmer-Tomkinson συνεχίζει στα χαρακώματα της βασιλικοπαρατρεχάμενης ύπαρξής της. Εδώ μας δείχνει τα αποτελέσματα της πολλοστής ρινοπλαστικής της (ούτε το εμφύτευμα δεν κρατάει πια ορθή την πιο δουλευταράδικη μύτη της Αλβιώνας) με ένα σγυνολάκι όλο ένα μπλε ρουά που εμένα δε μου άρεσε, διότι αυτή ειδικά η απόχρωση μου είναι από τις πιο αντιπαθείς. Tη μνημονεύω όμως με συμπάθεια, γιατί κάποτε έγραφε μία στήλη πολύ σένια στο Sunday Times που πολλά μου άρεσε. Αλλά σαρτοριαλικώς, προτιμώ την φιληνάδα της από πίσω.

Αυτή τη Samantha Cameron, σύζυγο του βρετανού πρωθυπουργού, τη ΦΑΓΑΝΕ οι φαρμακόγλωσσες ότι δε φόραγε καπέλο. Αφού φορεί fascinator ΒΡΕ, και στην τελικιά μπορεί να είναι ελεύθερη πουλάδα και να θέλει να κάνει statement. Εμένα μου άρεσε αρκετά το συνολάκι της. Ενδιαφέρων χρωματικός συνδυασμός.

Αυτά τα κορίτσα την Eugenie και την Beatrice επίσης τα ΦΑΓΑΝΕ οι άχρηστοι, ενώ εγώ όταν τα είδα αγαλλίασα. Να ρε πως μπορείς να ντυθείς και με ενδιαφέρον στυλ, και με ολίγη από νεανικό χιούμορ. Πώπωπω ξινές φαρμακιάρες μπροστάρισσες, αφήστε βρε να τα βάλουνε τώρα τα κορίτσα που είναι απάνω στον ανθό. Ιδίως αυτή η Eugenie με το μπλεδάκι. Τι ολιγόχαροι άνθρωποι, θέμου. Χαλάρωσατε, στοπ.

Καλά, ο Έλτον σένιαρε-καθάρισε-πήρε και για το σπίτι να ταίσει το μπέμπη. Φανταστικό συνολάκι που δείχνει πως, σα να λέμε, μπορεί ένα άντρας να διανθίσει ένα βασικό, κατά τα άλλα βαρετούτσικο σύνολο και να βάλει ένα ψιλοχρώμα και το προσωπικό του στυλ.

Νάσουταμας, είχαμε περίσσευμα, καλέσαμε και τς γιούφτοι. Πολύ γέλασα με τη βλακώδη εμφάνιση του ΜπεκιαροΜπέκχαμ. Είναι σαν το proverbial αθίγγανο σκεπάρνι και μη μου πείτε ότι επιμένετε πως με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο είναι ωράιος άντρας, για θα ξεκαρφώσω το προαναφερθέν σκεπάρνι. Το Χτικιοριάκι αυτή τη φορά είπε να πάει σιεμνιή και ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ είσαι στα καλά σου που θα βγει η Χτικιόργια ΤΩΦΑΛΟΣ γιατί τυγχάνει έγκαστρη;; Το γοβί μπορεί να είναι αρρώστια Λουμπιτώ, αλλά το συγκεκριμένο το βρίσκω υπερβολικό και δεν το προτιμώ. Το καπελάκι της όμως σένιο, σε στρατηγικό σημείο να κρύβει το κέρας το τράγιο που της φόρεσε ο μαλάκας απέ δίπλα.

Εδώ φτάσαμε στο κλου. Την έχω ερωτευτεί. Τη λένε Miriam Gonzalez Durantéz και μου άναψε τη σόμπα της Εβίτας. Eίναι σύζυγος του αναπληρωτού πρωθυπουργού Nick Clegg και κάνει τα φυλλοκάρδια να σκιρτούν με το πουά overlay, τη σωστή γόβα, το φανταστικό λουλουδάτο καπέλο της. Αυτό το σύνολο το φόραγα αυτούσιο ως έχει. Τα μπράβα μου.

Ο Κάρολος και Καμίλλα καταφθάνουν, αυτή με τραχανολαχανί και αυτός ένστολος. Δεν έχω κάτι να πω, πέραν του ότι έχω πλέον καταβαρεθεί τα αστεία εις βάρος της φάτσας της Καμίλλα. Όπως λέει και μία σοφή Λορέτα, άμα τους παίζανε σε ταινία τίποτις σέξοι ηθοποιοί, θα τη βρίσκατε ρομαντικιά την ιστορία τους. Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η φάτσα δεν έχει καμία σχέση με το ποιον αγαπάμε; Και αν έχει, να το κοιτάξουμε.

Νάσου και η άνασσα με το κοτοπουλί της, χαρωπή σε πασχαλιάτικους τόνους.

Αντάμα ήρθανε οι κουμπαραδελφοί με τις στολές τους.

Η πεθερούλα έχει να φάει από το Φλεβάρη. Πόσο απεχθάνουμαι αυτές τις αποχρώσεις του μπλε; Πολύ.

Να και η περιστερά. Αυτή έχει να φάει από πέρσι. McQueen το τσίτι, μία ξεπατικ-, δηλαδή ένα τρίμπιουτ στην προγκιώπισσα Grace, κοινή θνητή αυτή, κοινή θνητή κι άλλη, κάπως έτσι βγήκε. Εμένα πάντως μου αρέσει αυτό το νταντελωτό μανικάκι. Νισάφ με τα στράπλες.

Μία άλλη όψη.

Η Πίππα, αδερφή της νύφης, φέρνει βόλτα τα στραβομούρικα haute ανωτέρας τάξεως παρανυφιάκια που έχουν ήδη αρχίσει να βαριούνται τα μούλικα.

Χαιρέτα μας κανά πλατάνι. Βάστα μωρή Πίππα την ουρά, μη φύγει σφόντυλο το τσίτι και ζάψω σαν γούριμη, κοινή θνητή πεπόνα στ'αββαγιού τον τρούλο.

Η σκηνή που συγκίνησε και κανά μύριο καρδιές. ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ πριν από τέτοια σημαντικά γενόμενα. Δε σε ορμήνευσε η πεθερούλα Καμίλλα;

Αυτό φόρεσε η νύφη στο παρτάκι για τη δεξιώθεν μετά το πατριντή στην εκκλησά. Η μέση της μου φέρνει πείνα και λιγοθύμια. Ελπίζω να παστώθηκε μπιφτεκάκια στο πάρτυ.

Image and video hosting by TinyPic
Αυτά τα ολίγα, και του χρόνου στου Χάρρη τα γιορτάργια και στων λευτερώνε!

Labels: , , , , ,

8 Comments:
Blogger gay super hero said...
"Βάστα μωρή Πίππα την ουρά, μη φύγει σφόντυλο το τσίτι και ζάψω σαν γούριμη, κοινή θνητή πεπόνα στ'αββαγιού τον τρούλο."

Χαχαχα, νά σαι καλά είχα ανάγκη μια τζούρα Σάκο ειδικά σήμερα :-)

Από όλες η Καμίλλα μου άρεσε περισσότερο να πω την αλήθεια. Αλλά αναρωτιέμαι: το Χαρούλη που είναι γιος του αντρός της δεν του στέλνει κάνα ταπεράκι να ντερλικωθεί στο Αφγανιστάν; Ξενηστικωμένο μου κάνει το κοκκινομάλλικο, εκτός αν είναι καμιά παλατανή ίντριγκα για να μας πείσουν ότι έχουν σφίξει τα ζωνάρια όπως ο απλός λαουτζίκος. Και η άλλη η γκαστρωμένη επιτρέπεται να παραπαιο-περπατεί πάνω σε τριάντα πόντους πλατφόρμα;

Αυτά και άλλα τέτοια υπαρξιακά ερωτήματα με ταλανίζουν Σάκε μου...

Blogger dsquared said...
Αχα καλε λιγοθυμισα απο τον γελοτα, να σαι καλα, παντα τετοια να χουμε να τα σκολιάζει το στομαται σου!

Αντε και καλους απογονους το ζευγαρακι της Αγιας βαρβαρας.

din

Blogger Katerina said...
Βάστα τον στόμα του, ΓιακουμHero γιαθα πιαστούμε κουρουπιαστά. Είναι βρε η Χτικιόργια μία ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΣΤΡΗ του συρμού; Τι θε να φορέσει δηλαδή, ΦΛΑΤ! ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ! Με πιάνει μόρνινγκ εμετούλης υποστηρικτικός και μόνον που το σκέφτουμαι. Η Χτικιόργια ΠΟΤΕ δεν θα καταδεχότανε να αφήσει το ντάκο σπίτι, δε μπανα πρηστεί το πόδι να γίνει μαξιλάρι αιμορροΐδας από την ορθοστασιά.
Η Καμίλλα είναι μπήζη, δεν προλαβαίνει για τάπερ και λοιπά πεζά, έχει να κουλανδρίσει Κάρολο. Πάλι καλά που έκοψε λίγο τις βότκες ο μικρός κοκκινομάλης χαζογκομενίτσος, γιατί είχε αρχίσει να σκάει μύτη προγουλάκι και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ.

Blogger gay super hero said...
Καλέ άσχετο, έχουν τα αββαεία τρούλους; Δεν κάναν τέτοια οι οστρογότθοι αρχιτέκτονες Σάκε μου! Όλα ψηλόλιγνα και flat χωρίς υποψία καμπύλης τα φτιάχνανε στο Μεσαίωνα. Για να τα βλέπουν οι Χτικιόργιες και να σου λέει, νά, κι εγώ μια χαρά νορμάλ είμαι.

Anonymous RedScorpio said...
Σε πλήρη σχιζοφρενική διάθεση θα πω και την καλοσύνη και την κακία μου...

+++ Η σύζυγος παρά τω πρωθυπουργώ συμπαθέστατη μου φαίνεται και μια χαρά ανθρώπινη σε σχέση με όλα τα βασιλικά ξυλάγκουρα. Κι αμάν αυτά τα καπέλα! Αφού κι αυτές που υποτίθεται ότι φοράνε, πάλι ξεσκέπαστες είναι. Σαν να φύτρωσε μανιτάρι ψυχεδελικό στο κεφάλι τους είναι...

--- Δηλαδή τώρα η νύφη στη φωτό της βέρας σάς κάνει 29 Μαϊων;
Κάνε βρε κορίτσι μου μια κούρα ομορφιάς να βγεις φρέσκια και τραγανή σαν κερασάκι! Δεν έχεις τον Κωνσταντάρα με τα φιλέτα στη μούρη;;;;

Anonymous Anonymous said...
Η νύφη φαίνεται 37 χρονών από την πολλή δίαιτα. Μια χαρά σώμα είχε, ακόμα και για τα μέτρα των παπαράτσι. Αυτό το ανορεξικό τη γερνάει πολύ.

Και από που κι ως που κυκλοφορεί η Πίπα για όμορφη;

passerby

Anonymous Anonymous said...
Το μόνο ευχάριστο απ' όλη την ιστορία με το "βασιλικό" (μη χέθω) γάμο ήταν το ποστ σου Κατερίνα μου.

ΕΥΓΕ!

Anonymous Anonymous said...
Αφού δεν ήμουν εγώ στο γάμο της τρισχιλιετίας να προγκάω τις κουφετούδες και να μοιράζω τα ρύζια, όλο το γαλάζιο αίμα τσ' Αγγλεταίρας λίγο έπεσε.. άσε που θα ήμουν τέλειος συνοδός τσι Πίππα...

Links to this post:
Create a Link