Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Saturday, April 30, 2011
Γάμος αλά Αλβιωνικά, με έξτρα φλέγμα

Αγαπητοί αναγνώσται!
Ο Σάκος δε θα μπορούσε να λείψει από τα ρουαγιάλ γενόμενα της χτεσινής μέρας, οπόταν και χτυπώ σήμερα που τα νέα είνα υπεργούρμα με ένα περιεχτικό ποστ που θα σας έχει όλα (ε καλά όχι και ΟΛΑ και τα 2.000, λέμε τώρα) τα καλά του Αβράμ από καπέλα, ντροπιάρες χαμηλοβλέπουσες νύφες, λαγουδόντηδες γαμβρούς, υμεναίους χαι προφάιλ και όλα τα συμπαραστούμενα στο ευτυχές γεγονός.

Αυτή τη λένε πριγκηπέσσα Michael of Kent (τι αγαρμπίλα αυτή η ονομασία θέμου! Αλλά προκαλεί ένα gender confusion από τα καλά) και φοράει άκουα σαντουγκάκι ντεπιέ με καπέλο τύπου φρουτιέρα ανάποδη. Ο χούφταλος θα είναι ο πρινψ Michael, φαίνεται, που θυμήθηκε τα νιάτα του και είπε να δει αν του κάνει ακόμα η σκελέα. Δε μου αρέσει το γυαλόχαρτο σε ξεπεσμένη απόχρωση της κυρίας.

Η Zara Philips, ξαδρέφη των παιδιώνε, με ανθρακί σετάκι, ετοιμάζεται και αυτή να γίνει νύφη λέτερ το καλοκαίρι. Έχει ένα αλλύρ. Πάντα τη συμπαθούσα λόγω που είναι ατίθασο πνεύμα. Σε απόχρωση ανθρακί του ούζι με πιατέλα δορυφορικιά.

Εδώ τα δικά μας τα τέκνα. Αυτό είναι το σουηδικό βασιλικό ζεύγος του μέλλοντος, ήτοι η μέλλουσα κορωνοφορούσα Βιχτόρια (που ήτανε λέει κάποτε Χτικιόρια, ήτοι ανορέξα, αλλά το ξεπέρασε ΛΕΜΕ) και ο παρατρεχάμενός της Ντάνιελ. Από τις λίγες με σομόν που είναι και αυτό του συρμού την εποχή ετούτη. Αλλά πολύ 80ίλα μου κάνει και με αυτό ειδικά το καπέλο.

Sophie, Countess of Wessex λέει, με μονόχρωμη μπεζ κερασφόρα κατάσταση. Δε μοιάζει με μεσήλικη Britta του Community? CAN'T UNSEE.

Ναι μωρέ, ναι, και γω με τα 5 σε χαιρετίζω. Ποιος τους κάλεσε αυτούς, δεν ξέρουνε ότι λιμάνε; Θα φέρουνε που θα φέρουνε σκατά δώρο, θα σου περιδρομιάσουνε και τον μπουφέ.


Αααα από τα αγαπημένα μου! Η πριγκήπισσα Anne είναι ετούτη. Αυτή είναι εμφάνιση βωντβίλ, ρε! Μεταπασχάλιο ανσάμπλ σε αποχρώσεις του Cadbury Creme Egg που σίγουρα ξυπνά ευχάριστες αισθήσεις σε πολλούς (λόγω συσχετισμού με το αυγό). Βάλε μωρή ένα χρώμα να στενάξει η πλάσις! Έτσι μπράβο. Που μου πάτε με τα μπεζ με τα τραχανί και είστε ούλοι ένα ομογενοποιημένο. Πάνω το ντεσέν. Κάτω ο τραχανάς.

Autumn Phillips φθινοπωργιανή σονάτα, και αυτό ένα από τα αγαπημένα μου. Γαμάτο μαντουδάκι απολύτως ταιριαστό με την περίσταση. Καπελίνο-γλαδιολάκι ασσορτί. Ωραία πράματα, συγυρισμένα.

Βασιλίσσης Margrethe της Δανίας το εξώφθαλμο μπλεδάκι με τη budget μαργαρίτα στα πέτα και τη στραβιά κεραία της παλιοτηλεόρασης που έχουμε όλοι στα ξοχικά μας που θέλει τύλιγμα με αλουμινόχαρτο και μισή ώρα πέρα-δώθε μέχρι να πιάσει ΕΡΤ.

Ααα πολύ ωραίο αυτό, αν και γενικά δεν είμαι του σκούρου μπλε. Εδώ μου αρέσει το παλιακό λευκό με το μπλε. Λαίδη Helen Taylor, λέει.

awkwardfamilyphotos.com καρφωτή.

Καλέ αυτή η κονδύλω που τηνε πέτυχε τη γυναικάρα;; Αν και δε μου αρέσει το μαύρο σε γάμους-βαφτίσα, εδώ το βρίσκω πετυχεσά λόγω πριντ που σπάει. Πολύ ωραία σιλουέτα. Sally & John Bercow, τση πολιτικής και οι 2.

Διάσημο trainwreck με μύτη κουνουπίδι από την πολλή κόκα που έχει ρουφήξει όλα αυτά τα χρόνια, η τιμημένη Tara Palmer-Tomkinson συνεχίζει στα χαρακώματα της βασιλικοπαρατρεχάμενης ύπαρξής της. Εδώ μας δείχνει τα αποτελέσματα της πολλοστής ρινοπλαστικής της (ούτε το εμφύτευμα δεν κρατάει πια ορθή την πιο δουλευταράδικη μύτη της Αλβιώνας) με ένα σγυνολάκι όλο ένα μπλε ρουά που εμένα δε μου άρεσε, διότι αυτή ειδικά η απόχρωση μου είναι από τις πιο αντιπαθείς. Tη μνημονεύω όμως με συμπάθεια, γιατί κάποτε έγραφε μία στήλη πολύ σένια στο Sunday Times που πολλά μου άρεσε. Αλλά σαρτοριαλικώς, προτιμώ την φιληνάδα της από πίσω.

Αυτή τη Samantha Cameron, σύζυγο του βρετανού πρωθυπουργού, τη ΦΑΓΑΝΕ οι φαρμακόγλωσσες ότι δε φόραγε καπέλο. Αφού φορεί fascinator ΒΡΕ, και στην τελικιά μπορεί να είναι ελεύθερη πουλάδα και να θέλει να κάνει statement. Εμένα μου άρεσε αρκετά το συνολάκι της. Ενδιαφέρων χρωματικός συνδυασμός.

Αυτά τα κορίτσα την Eugenie και την Beatrice επίσης τα ΦΑΓΑΝΕ οι άχρηστοι, ενώ εγώ όταν τα είδα αγαλλίασα. Να ρε πως μπορείς να ντυθείς και με ενδιαφέρον στυλ, και με ολίγη από νεανικό χιούμορ. Πώπωπω ξινές φαρμακιάρες μπροστάρισσες, αφήστε βρε να τα βάλουνε τώρα τα κορίτσα που είναι απάνω στον ανθό. Ιδίως αυτή η Eugenie με το μπλεδάκι. Τι ολιγόχαροι άνθρωποι, θέμου. Χαλάρωσατε, στοπ.

Καλά, ο Έλτον σένιαρε-καθάρισε-πήρε και για το σπίτι να ταίσει το μπέμπη. Φανταστικό συνολάκι που δείχνει πως, σα να λέμε, μπορεί ένα άντρας να διανθίσει ένα βασικό, κατά τα άλλα βαρετούτσικο σύνολο και να βάλει ένα ψιλοχρώμα και το προσωπικό του στυλ.

Νάσουταμας, είχαμε περίσσευμα, καλέσαμε και τς γιούφτοι. Πολύ γέλασα με τη βλακώδη εμφάνιση του ΜπεκιαροΜπέκχαμ. Είναι σαν το proverbial αθίγγανο σκεπάρνι και μη μου πείτε ότι επιμένετε πως με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο είναι ωράιος άντρας, για θα ξεκαρφώσω το προαναφερθέν σκεπάρνι. Το Χτικιοριάκι αυτή τη φορά είπε να πάει σιεμνιή και ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ είσαι στα καλά σου που θα βγει η Χτικιόργια ΤΩΦΑΛΟΣ γιατί τυγχάνει έγκαστρη;; Το γοβί μπορεί να είναι αρρώστια Λουμπιτώ, αλλά το συγκεκριμένο το βρίσκω υπερβολικό και δεν το προτιμώ. Το καπελάκι της όμως σένιο, σε στρατηγικό σημείο να κρύβει το κέρας το τράγιο που της φόρεσε ο μαλάκας απέ δίπλα.

Εδώ φτάσαμε στο κλου. Την έχω ερωτευτεί. Τη λένε Miriam Gonzalez Durantéz και μου άναψε τη σόμπα της Εβίτας. Eίναι σύζυγος του αναπληρωτού πρωθυπουργού Nick Clegg και κάνει τα φυλλοκάρδια να σκιρτούν με το πουά overlay, τη σωστή γόβα, το φανταστικό λουλουδάτο καπέλο της. Αυτό το σύνολο το φόραγα αυτούσιο ως έχει. Τα μπράβα μου.

Ο Κάρολος και Καμίλλα καταφθάνουν, αυτή με τραχανολαχανί και αυτός ένστολος. Δεν έχω κάτι να πω, πέραν του ότι έχω πλέον καταβαρεθεί τα αστεία εις βάρος της φάτσας της Καμίλλα. Όπως λέει και μία σοφή Λορέτα, άμα τους παίζανε σε ταινία τίποτις σέξοι ηθοποιοί, θα τη βρίσκατε ρομαντικιά την ιστορία τους. Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η φάτσα δεν έχει καμία σχέση με το ποιον αγαπάμε; Και αν έχει, να το κοιτάξουμε.

Νάσου και η άνασσα με το κοτοπουλί της, χαρωπή σε πασχαλιάτικους τόνους.

Αντάμα ήρθανε οι κουμπαραδελφοί με τις στολές τους.

Η πεθερούλα έχει να φάει από το Φλεβάρη. Πόσο απεχθάνουμαι αυτές τις αποχρώσεις του μπλε; Πολύ.

Να και η περιστερά. Αυτή έχει να φάει από πέρσι. McQueen το τσίτι, μία ξεπατικ-, δηλαδή ένα τρίμπιουτ στην προγκιώπισσα Grace, κοινή θνητή αυτή, κοινή θνητή κι άλλη, κάπως έτσι βγήκε. Εμένα πάντως μου αρέσει αυτό το νταντελωτό μανικάκι. Νισάφ με τα στράπλες.

Μία άλλη όψη.

Η Πίππα, αδερφή της νύφης, φέρνει βόλτα τα στραβομούρικα haute ανωτέρας τάξεως παρανυφιάκια που έχουν ήδη αρχίσει να βαριούνται τα μούλικα.

Χαιρέτα μας κανά πλατάνι. Βάστα μωρή Πίππα την ουρά, μη φύγει σφόντυλο το τσίτι και ζάψω σαν γούριμη, κοινή θνητή πεπόνα στ'αββαγιού τον τρούλο.

Η σκηνή που συγκίνησε και κανά μύριο καρδιές. ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ πριν από τέτοια σημαντικά γενόμενα. Δε σε ορμήνευσε η πεθερούλα Καμίλλα;

Αυτό φόρεσε η νύφη στο παρτάκι για τη δεξιώθεν μετά το πατριντή στην εκκλησά. Η μέση της μου φέρνει πείνα και λιγοθύμια. Ελπίζω να παστώθηκε μπιφτεκάκια στο πάρτυ.

Image and video hosting by TinyPic
Αυτά τα ολίγα, και του χρόνου στου Χάρρη τα γιορτάργια και στων λευτερώνε!

Labels: , , , , ,

Wednesday, April 20, 2011
ΚούναΜούΤο Θωρ
Ο Chris Hemsworth, κατά κόσμον το ζομπορλό yet τσιμεντόλιθο κομμάτι σπαλομπριτζόλας που ίσως θα δείτε ως Θωρ (τρίζει το κούφωμα τση Βαλχάλλας όπως τα γράφω, είμαι και στα βόρεια και θα πέσει να με πλακώσει), το οποίο παίζει να μην ξέρει να μιλάει όπως τον κόβω από τις φωτογραφίες, συμμετείχε, λέει, στο Dancing with the Has-Beens της πατρίδας του, της λεβεντογέννας Αστραλίας (και γω δεν τόξερα, απορώ γιατί δεν το διαφημίζει;; Αα λέτε γιατί μόνο ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ πάνε σε κάτι τέτοιες δευτερότριτες καταστάσεις, μπα και καταφέρουν να φυσήξουν μπαγιάτικια αύρα και σηκώσουν από τον τάφο τις μάλλον πεπερασμένες καργιέρες τους-όσοι είχαν καργιέρα, οι περισσότεροι μπα; Ε; Μάλλον; Μάλλον.). Εδώ τον βλέπουμε να εκτελεί εν ψυχρώ ένα χαριτόβρυτο πα-τσα-τσα τύπου σπάσε-μέση-βάρα-ισχίο-λιάνισε-γλουτό σε κομψό συνδυασμό με φιγούρα κάνε-την-πατσαβούρα-ενώ-η-επαγγελματίας χορεύτρια-σφουγγαρίζει-την-πίστα-με-την-πάρτη-σου. Τύφλιακα νά'χει η Ζωζώκα! Όχι, αυτό το παίρνω πίσω, είπαμε είμεθα άθεες υπάρξεις, αλλά να μην τα ισοπεδώνομε κι όλα! Έ όχι και όλα!Και όταν πάτε, άμα πάτε, να δείτε την ασέλγεια στο κουφάρι της σκανδιναβικής θρησκείας, μην ξεχάσετε να θυμηθείτε τούτες εδώ τις εικόνες. ΤΣΑ ΤΣΑ ΤΣΑ!

Labels: , , , , , ,

Thursday, April 07, 2011
BlogOscars 2010 - H μεγκλάλη βραδυά! Α' αντρικοί ρόλοι, δευτεράντζες need not apply.
Καλησπέρα σας αγαπημένοι αναγνώστες! Επιτέλους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθε η σειρά μου να παρουσιάσω την, ίσως, πιο σημαντική κατηγορία για το κοινό που συνήθως με διαβάζει (γκομενολάγνοι μου): τα Α' ΣΕΡΝΙΚΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ για τη χρονιά που έφυγε (φαινομενικά αιώνες πριν). Πιάστε το μαρτίνι σας, τη λοσιόν για τα χεράκια, κανά χαρτομάντηλο (άμα είναι να κλάψετε ορ σάμθιγκ) και προχωρήστε.

Οι δευτερότριτοι που κατέληξαν στις θέσεις 20-11:

Image and video hosting by TinyPic
And the nominees are!

20. Stephen Dorff, Somewhere
To ανάσκελο

19. Sylvester Stallone, The Expendables (Ο ONIZUKA ΦΤΑΙΕΙΙΙΙ)
Οι παλιές, καλές εποχές του απενοχοποιημένου τσιντσιλά

18. Jim Broadbent, Another Year (σα δε ντρεπόμαστε, τέτοια ηθοποιάρα ούτε στο τοπ 10 ΡΕ;;)
Ο αγαπημένος

17. Ewan McGregor, The Ghost Writer (εμένα μ'άρεζε στο Philip Morris)
Μη στραβώνεις αγάπη μου, καβάλοι ΝΑ, άστους αυτούς

16. James Franco, Howl (έλα τώρα, για το Τζων το Ζαμπονάκη το είδατε)
Η πόζα κάποιος μου κλέβει τα τσιγάρα

15. Casey Affleck, λέει, The Killer inside me (Χαβιέ Μπαρδόν;)
Κάνει λίγο χωριατόφατσα, αλλά εγώ δε σας κρίνω, όλοι αγάπη θέμε

14. Kody Smit McPhee, Let me In (οικογενειακή σχέση με τη Nanny ΜcPhee και τον King Psolin δεν διασταυρώνεται)
Το ανήλικο

13. Danny Trejo, Machete (ΕΠΙΠΕΛΟΥΣ η αναγνώριση που αξίζει τον κιμαδομούρη ηθοποιό που έχει παίξει παντού και στα πάντα με την ίδια επιτυχία)
Αγαπημένη μούρη κρέας

12. Aaron SEXhart για την Κονικλότρουπα (το πηγούνι των ονειρώξεών μας)
Πώπωπω παστέλι

11. Javier Bardem για το Μπιούτιφουλ
Νταξ

Και το γκράν φινάλε, οι πρωτοθεσίτες στις καρδιές και τους καβάλους μας!

10. Leonardo DiCaprio για το Inception
Image and video hosting by TinyPic
γκιφ εγγυημένης θολούρας

9. Τζώρτζιο Πιθηκλούνης για τον Αμερκάνο
Image and video hosting by TinyPic
χεχεχχεχεχεχ

8. (a) Michael Cera (knock-off, I guess I wasn't white enough) για
τη χαρά του χιψτεργιάρη, Scott Pilgrim vs the World
Image and video hosting by TinyPic
Τυχερό κουνάβι

7. James Franco διθεσίτης για τις 127 ώρες
Image and video hosting by TinyPic
Άνω Παναγίτσα μου

6. Ryan Reynolds για το (The Bride did it better) Buried (με το νιονιό δεν ήταν να ψηφίσουμε, ουχί με τσου Roberto Cavalli? Ερωτώ εγώ τώρα. ΣΤΟ ΕΞΙ;;)
Image and video hosting by TinyPic
Αν το θέτετε έτσι, από αυτή την οπτική γωνία και υπολογισθείσας της υποτεινούσης, ναι, κάτι μου ψωλολέει ο Reynolds.

5. Leonardo DiCaprio επίσης διθεσίτης για το Shutter Island (καλώς τα τρίβγια μας τα 2: αυτό είναι αγαπημένο μυθιστόρημα στη Σουηδία, λέει, και όσοι το είδαν μου είπαν ότι η ταινία είναι le moof, εμένα μου άρεσε πάντως)
Image and video hosting by TinyPic
Πέστα καημένε

4. Jeff Bridges (μετανοείτε αλλοπρόσαλλες! ΒΡΕ ΣΤΟ 4; Βλέπε νο. 3)
Image and video hosting by TinyPic

3. Jesse Eisenberg for that FB movie (when an Eisenberg gets a better place than a Bridges, a Jeff Bridges mimes barfing)
Image and video hosting by TinyPic
Eις υγείαν τσουζάμεν

2. Ryan GODsling για το Blue Valentine
Image and video hosting by TinyPic
Μετά από αυτό το τρέηλερ, δεν υπήρχε περίπτωση να μπει άλλο γκιφ

1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

ΓΗΑ ΣΟΥ ΨΩΛΗΝ ΒΑΣΗΛΗΑ

ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

Image and video hosting by TinyPic

Και του χρόνου σπίτια μας, και εις άλλα με υγεία, βάστα δυο στο ρημαδιό, μάζελτωφ και τα λέμε εδώ ξανά με το εορταστικό μέγκλαποστ ΨΩΛΗΝ ΦΙΡΤΗ των ονείρων μας.

Kαι μην ξεχνάτε, εκτός του ότι σας αγαπώ, πάτε και στη ΓΚΟΥΛΤΟΥΡΑ για να δείτε τα τρίβια της κατηγόργιας και ένα ακόμη γαμάτο γκιφ του Βασηλέως.

Labels: , , , , ,