Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, June 22, 2011
Βραβεία MuchMusic: τα ξέρει και η μάνα τους
Στον Καναδά αυτό. Τώρα τελευταία η Λαίδη Γκαγκαλούπε περιφέρει σε όλα τα καλά τα μέρη το στυλ της τουρκουάζ περούκας, αλλά αυτό το γουηκέντ το παιγνίδι πέρασε στο επόμενο επίπεδο και η περούκα κομπόζαρε με ασσορτί περουκίνια αμασκάλης κοσάποντα τύπου κλαίουσα ιτιά και φυσικά ανσάμπλ μουνί merkin περιωπής τυουρκουάζ για να μην το χάσει κανείς. Σε έναν κόζμο μάταιο όπου το φυσικό μουνί (και όλα τα εν δυνάμει γεννητικά όργανα, διακρίσεις δεν κάνω) έχει γίνει του συρμού να φτιασιωδώνεται ντε και καλά άτριχο, σαν της πρώτης νιότης (μακριά από μας), το φυσικό πλέον έχει καταντήσει να το βλέπει ο άλλος σαν εξωγήινο, να, σα να λέμε λες και είναι μπλε. Εγώ το πιάνω το μήνυμα έντονα. Τι αξύριστο, τι τυρκουάζ σα να λέμε. Φάτο τώρα στη μάπα και ρίξου πάρε ένα σετάκι γιατί την αγαπάμε.
Να και το βίντεο.

Σε άλλα φω νέα, τα βραβεία ετούτα παρουσίασε η Selena Gomez, απανταχού νύμφη και συνάμα αντικείμενο θανατερού μίσους μιλιουνιών τηνέητζερ, μιλάμε για μίσος του τύπου που μπορεί να τρέφει μόνο μία ορδή μογγόλων καταχτητών που έχει να φάει, να σφάξει και να πηδήξει μισόν αιώνα. Ναι, φίλες και φίλοι, είναι η γκομενίτσα του Justin Bieber.
Να αναρωτηθώ που σκατά τους ήρθε η ιδέα να παρουσιάσει αυτή το τζωρτζελέ; Άσε, βαριέμαι. Να αναφερθώ όμως στην ύβρη του τσακουρδελιού από δίπλα με το μπλουζί Kelly Kapowski? Όρσε δύο μούντζες.
Επίσης να αναρωτηθώ πότε φύτρωσε αυτή την κορμάρα αυτό το κορίτσι. Αλλά συνάμα να τονίσω ότι είναι κάπως κρήπη. Η μούρη της θα είναι πάντα προεφηβική. Μου θυμίζει έντονα τις σιχαμερά καθηλωτικές μάσκες του Hyperflesh (με ρέγουλο το κλικ, ενδέχεται να μην κοιμηθείς απόψε) με τις κορμάρες από κάτω και τη φάτσα του μωρού σε διάφορες εκφράσεις. Μόνο που η Σελήνα έχει και καούκα.
ΚΑΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Labels: , , , , ,

Britney: I wanna go
H Britney Spears έβγαλε καινούργιο βίντεο.
Σπουδαίο νέο, να μας πεις. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ


Ε να, απλά μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο, διότι, πώς να το θέσω; Σα να είμαστε πιο παρούσες στο νιονιό μας; Σα να θυμίζουμε λιγουλάκι την παλαιάς κοπής Μπρήτνη που έδινε έτσι πιο εντύπωση ότι το γούσταρε αυτό που έκανε; Σα να ξεθύμανε ελαφρώς το νέφος των ηρεμιστικών, έστω και για λίγο; Ειδική μνεία στην μπάφολινγκ επιλογή στο γκομενάκι. Που το βρήκε το ελληνικό αρκουδάκι το Μπρητνί; Φαντάσου στο κάστινγκ, μία φάλαγγα θεούληδες με κοιλιακό-σκάρα για μπριτζόλες και στο τέλος της ουράς, ΑΥΤΟΣ.
Επίσης αγαπώ εμφάνιση, ιδίως τη μπότα-κρεατοματσόλα (από αυτά που βαράς το κρες να γίνει αφρός). Αρκετά πια με τη δικτατορία του υπέρψηλου τακουνιού! Απ'ό,τι φαίνεται από τις κριτικές στα λάηβ της ΜπρητΜπρητ που λένε ότι δε μπορεί η δόλια να σύρει τα πόθκια της, φαίνεται ότι δεν το πάει το ρημάδι το στιλέτο. Άστο να πάει στο διάαααελο μπα και θυμηθείς πως πάνε οι χορογραφίες, καημένηηη

Mία παρατήρηση μόνο στο ΧΑΤ αυτό βίντεο. Θα ήθελα εκεί, στην αρχή, που ξεχέζει και μοιράζει Fuck yous σα χαρτομάντηλα στα φανάρια, να το καπακώσει Zαμούντα-style:

Labels: , , ,