Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, October 31, 2012
Καρναβάλογουην 2012
Σήμερα είναι η μέρα που ρίχνουμε τις ματιές μας στα καρναβάλια που προτίμησαν φέτος για το Χάλογουην οι διάσημοι και οι όχι και τόσο διάσημοι, γνωστοί δε και ως δευτεράντζες.
Το Μάιλι Τσάιρους στα δεξά όπως το βλέπουμε με το ξανθό μπουφάν μαλλί ντύθηκε Nicki Minaj. Σου πάει μωρή Μάιλι, να το κοιτάξεις.
 Η Γκουέν η Astefani (νόμιζα) ντύθηκε δρακουλιάρα. Πώπω μωρή Γκουέν, ξεκολώθηκες στην προσπάθεια. Αφού όλα τα κομμάτια από τη ντουλάπα σου τα έβγαλες.
 Η Εmma Roberts κάνει και πνεύμα και ντύνεται η διάσημη θεια της ή μάλλον ως η πιο διάσημη σοκακιάρα του σινεμά, Pretty Woman. Ο γκόμενος από τα ζερβά είοναι αυτό το ξανθό μαλακιστήρι από το περσινό Amurrican Horror Story, ο Εvan Peters, που πολύ γρονθοκοπήσιμο τον βρίσκω. Ο από πίσω που ντύθηκε Χτικιόρια Μπέκαμ δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά κούντοζ to you sir! Λίγο το πατούμενο να πρόσεχες, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το Χτίκι με τακουνάκι κάτω των 10 πόντων δεν ξωμυτάει από τη βίλλα.
 Και δω το έτερο δρακουλιάρικο ήμισυ, ο μίστερ Γκουέν, ο Γκάβοιν. Καλά, αυτοί δεν είχανε χωρί΄σει τα τσανάκια τους; Και τώρα μου τρέχουνε αγκαζέ και κομποζέ στις βεγγέρες;
 Κι άλλοι κολλοσοί του πνεύματος! Ο Derryck Whibley (ναι, συμφωνώ απόλυτα, ΠΟΙΟΣ) είναι ένα τσιλιμήδι που ήταν κάποτε παντρεμένο με την Avril Lavigne (στα προνήπια, μάλλον). Φέτος ο Ντέρικ είπε να το παίξει ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ και ντύθηκε, παρέα με τη νυν, Avril και Chad, πιο γνωστοί πλέον ως το βασιλικό ζεύγος του Καναδά, για τους φίλους Chavril. Ο Τσαντ πήρε το κινητό στο χέρι και με περίσσιο πνεύμα και του λόγου του ανέκραξε Ωραίο κουστούμι γκάις! Και μεις σαν εσάς θα ντυνόμασταν, αλλά δυστυχώς, όλα τα πάρτυ είχαν θημ σελέμπριτυ. BURN μωρή Τσάβριλ. Έπρεπε οι από πάνω να μείνουν στο "Τσιουάουα με περούκα και Μαντόνα με μούσι" όπως σκόπευαν αρχικά, αν κρίνω από το στυλ της ένδυσης.
Πρέπει να ομολογήσω ότι το κουστούμι της Φερετζέργκις ως Angelyne, εικόνισμα και προστάτιδα οσία του Ψώλυγουντ, το ζήλεψα. Θα μπορούσε επίσης να το περιφέρει ως Kelly Osbourne και θα το πίστευα. Ο δε προκομμένος ο ξενοπηδήσας ο άντρας της από πίσω (κατά κόσμον Josh Duhamel) αγνώριστος με κόμη γεροξούρου.
 Μοναδικές στιγμές από το σώγαμβρο Καρδάσιαν; Scott Disick. Πώς γίνεται αυτό το καθήκι να μην έχει ξαναντυθεί American Psycho; Γρονθοκοπιά που σου χρειάζεται.
 Sad face της βραδιάς ο Seal που μάλλον δε μπόρεσε να προσπαθήσει λιγότερο, όσο κι αν προσπάθησε.
Prom queen and king των αστέρων στη λάσπη η τροτέζα κι ο μούτσος Kim Kartrashian και ο εκλεκτός συνοδός της Kanye West. Τι ταιριαστό ζεύγος! Μάλλον τα κοστούμια κάνουν πιο πολύ πενηντάρα σε φιλανθρωπικό πανηγύρι τρίτης κατηγορίας και χαρακτήρ του Wes Anderson. Fixed it.

1 Comments:
Blogger melistal(k)aktos said...
Εκ του μακρόθεν η Κιμ η Καρδάσιαν ομοιάζει με τη Cher

Links to this post:
Create a Link