Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Thursday, November 15, 2012
Sexiest man ALIVE! 2012
 Και ναι! Ήρθε η ανακοίνωση από το σεπτό τούτο θεσμό που όλοι περιμέναμε με κοφτές λαχανιασμένες ανάσες! Sexiest man ALIVE για το 2012 είναι ο Channing Tatum. MAZΕΛΤΩΦ! Πάμε να δούμε μερικές από τις υπόλοιπες επιλογές του καυτά κακόγουστου, ενίοτε, περιοδικού.
Πρώτα ο εστεμμένος σε απλό, λιτό, καθημερινό ενσταντανέ τύπου τώρα με πιάσατε στα άγουρα (έχω ξυπνήσει από τις 5 και από τότε βάφουμαι, it's definitely Maybelline) και ούτε καν πρόλαβα να χτενιστώ (6 κομμώτριες και τρία κιλά ταφτ), να βάλω έστω κάτι τις προκοπής (τ-σερτ 1.000 δολλαρίων από το θείο Καρλ) βρε παιδιά (γιατί ιδρώσατε έτσι;).
Nάτονε ο περυσινός ποντικοκούναβος, ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι σε μιχα χρονιά που ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον μπέμπηγκους Ryan Gosling, αυτοί οι μιχμίχηδες έκαναν τα στραβά μάτια και έστεψαν τον Bradley Cooper sexiest man. Δηλαδή, πέφτω στο γόνυ και δακρύζω από την αδικία. Το κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά του μου κάνει αντιπαθές. Και όλα μαζί βρίσκονται σε τέλεια αρμονία αντιπαθητικότητας. Nothing personal, αλλά δε μου κουνιέται με την καμία. Μούντζα στον έντιτορ.
 ΕΔΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, ο Θωρ είχε μια επίσης καλή χρονιά, αλλά το χάνει επειδή δεν το κούνησε λάγνα και με ελάχιστη αμφίεση στο Magic Mike και επειδή δεν είναι αμερικλανάκι. Παίζει ρόλο, διότι ο Sexiest man alive σπανίως ΔΕΝ είναι αμερικάνο. Πρώτος για τώρα στην καρδιά και στα καπούλια μας, μανάρι. 
 Ο Damian Lewis είχε επίσης μια χρονιά καλή με το Homeland και εξ αίφνης όλοι το προτιμούν ginger. Εμένα με ταράζει συθέμελα το δίλημμα, διότι από τη μια το φετιχάκι με τα κοκκινοτρίχικα το έχω πολλές φορές δηλώσει στην εφορία, ενώ ο εν λόγω κύριος μου φέρνει λιγάκι σε κατσικάκι να το πω, σε κάστορα, σε κάτι από τρωκτικό φυσιογνωμικά. Χαριτωμένος ναι, σέξι δεν ξέρω αν τολμώ να το πω.
 Καλέ 500 χρόνια καριέρα, ο Denzel ακόμη πυρπολάει κιουλώτες στο Αμέρικα; Ωραιότατος άντρας, αλλά κάτι πιο φρέσκο δεν έχετε; Με τα χτεσινά θα τη βγάλουμε;
 ΝΑΜΑΣΤΕ που λένε και στη γιόνγκα. Matt Bomer, aka Boner, υπέροχη ύπαρξη, δηλώνω μου γουστάρεις.
 Ε ΟΧΙ μωρέ, εδώ δε μου σουσάμωνε το κούλουρο στα νιάτα του, τώρα στα γεράματα ο ξενοπήδης ο Ben Assfleck; Τώρα τελευταία που πάει (νομίζει) για Οσκαράκι θυμήθηκε τη δόλια τη στραβοχειλού τη γυναίκα του που την έχουνε φάει τα μούλικα και το σπίτι και τη βγάζει να πάρει αέρα και να την δούνε μπας και του ανέβει το προφίλ. Όταν μου ξενοπηδιόσουνα όμως καλά ήτανε ε; Σιγά το βούρλιο, ποτέ δε μου άρεσε ούτε σαν άντρας, ούτε σαν ηθοποιός και θα χαρώ αν φάει πορτάρα από την ακαδημία.
 Απολύτως χαριτωμένη ύπαρξη ο Paul Rudd και συμφωνώ αρκετά. Μέχρι και σα βλακούλης στο Parks & Rec αντόραμπλ ήταν.
Όχι γλυκέ μου Ιησού, είμαστε σοβαροί;; Που τον ξεθάψανε ετούτονα; 50 χρόνια κουναβόφατσα. Πίσω στη λάκκα σου, ξουθιό! Αχτςςς σταυροί και μανουάλια. Αναρρίγησα.
6 Comments:
Anonymous Anonymous said...
Tom Hardy ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Blogger Jay said...
tragic η δεκάδα! μόνο το κωλί του τσάνιγκ επιβιώνει!

Anonymous Anonymous said...
Συμφωνώ ΚΑΡΓΑ για Θωρ και Βονερ ;)
Κι εμένα αυτός ο Κούπερ στο λαιμό μου κάθεται, την κρυοκωλίασή του μέσα!

Blogger εύη said...
50 χρόνια κουναβόφατσα! Χαχαχαχα - με πέθανες!

Anonymous My precious said...
"Πίσω στη λάκκα σου, ξουθιό!"
Αχαχαχαχαχαχα έλιωσα!!!!! Κατρίν έδωσες ρέστα πάλι!

Ποτέ δεν κατάλαβα what's all the fuss about Ρίτσαρντ Γκιρ. Και νέος που ήταν δηλαδή, δεν...

Για Ντέμιαν συμφωνώ, χαριτωμένος αλλά όχι και στους 10 πιο σέξι άντρες της χρονιάς!

Τέλος, πρέπει να πω ότι στο μόνο σημείο που διαφωνούμε είναι ο Μπράντλι ο Κούπερ. Δεν ξέρω αλλά εγώ ανταριάζομαι ειδικά όσο πιο αλαφριά είναι η ένδυση...

Blogger melistal(k)aktos said...
Μην κοιτάτε μόνο το κωλί. Πάρτε μάτι και τα μπούτια του Τσάνινγκος.. (αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι σε μορφή αλοιφής στο πάτωμα).

Links to this post:
Create a Link