Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, October 02, 2013
You better work, bitch
Δανείζομαι τον τίτλο του πρόσφατου μάγκνουμ όπους της Μπρήτνις για να δώσω ένα αλλύρ ΤΟΠΜΟΝΤΕΛ που θα σας μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την αποφορά του απόλυτου FACE! GIVE ME FACE! που λαμβάνει χώρα σε τούτο δω το ενσταντανέ. Δεν ξέρω που να απιθώσω τα ματομπάλια μου για να μην εξουθενώνομαι, μα τη μπαναγία. Έχουμε τρεις γενεαί πάσαι του καλλιτεχνικού στερεώματος που παραπαίουν ελαφρώς στο λίγο πιο έξω από το μέινστρημ και δεν πάνα λέτε ό,τι θέλετε. Έχουμε και λέμε, στο φάσοσόου του Ζυβανζύ τις προάλλες:

Από τη μιά η ίντερν στα δεξιά (τα δικά μου, όχι τα δικά τους), το barely εικοσάχρονο wannabe τρεντογκλάμορους κορίτσι η Lily Collins που περιφέρει με θεαματικό τρόπο τα γονίδια του ΣουΣουΣούντιο πατέρα της (Φιλ Κόλινς, άσχετες, καμ ον), αλλά και τα serious like a heartattack φρυδούμπια της. Κόβεις ΑΝΕΤΑ μπουγάτσα με αυτό το χατζάρι που αναπαύεται πάνω από το βλέμμα της. ΛΑΒ ΙΤ. Βάλε στο ζύγι και το λευκότερο λευκό και το χείλι της πνιγμένης αυτόχειρος αφού ξεβραστεί 3 μέρες αργότερα και έχεις ένα χάι φάσον σύνολο που-ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙ;; ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΙΝΤΕΡΝ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ.

Σε καίριο σημείο τοποθετημένη στη μέση, η υπάλληλος, η Great Swedish Hope, η Νούμι η Ραπάς, σε περίπτωση που δεν τη γνωρίσατε (έχει αλλάξει λίγο χρώμα από τότε που την ανακάλυψε ο scout στης στέππες της Ουψάλας να φτυαρίζει αλογόσκατα, or whatever the fuck she did before, καλά, οκ, ηθοποιός ήτανε και αρκετά γνωστή μάλιστα), με το πιο φάμπολουσλη αννουίγ ύφος που μπόρεσε να ξεπατικαργιώσει από άλλες, πιο διάσημες βαριεστημένες. Δώσε πόνο μωρή Noomi, πονάω και γω μαζί, νιώθω και μια ναυτία η αλήθεια είναι, με αυτό το πριντ το cutting edge που φόρεσες.

Τέλος, στα ζερβά, η πάντα υπέροχη βετεράνα συνταξιούχος του επαγγέλματος Ιζαμπέλ Υπέρ (ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ) που δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει, διότι πραγματικά βαριέται και παρευρέθη στο γκαργκαλά μόνο ως προσωπική χάρη για μια τριτοξαδέρφη της που έκανε το PR και έψαχνε με το δίκανο τα σωστά σελέμπριτις, αλλά και για το τζάμπα φτηνομερλώ και το τυρί που κανένας δεν τρώει σε αυτά τα πράματα, γιατί όλοι φοβούνται τον υδατάνθρακα. Πέστους μωρή Ιζαμπώ ότι το τυρί επιτρέπεται! Με ρέγουλο όμως. Αν το ζυγωματικό δεν κόβει και αδάμαντα, χέστα κι άστα στο επάγγελμα.

Labels: , , , , , , ,

1 Comments:
Anonymous My precious said...
Το λευκό το φαντασματί της Λίλης είναι λίγο σκιαχτικό...

Links to this post:
Create a Link