Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Monday, January 14, 2013
Τσίτια!Τσόλια!Τσουτσουρώματα! Χρυσές Σφαίρες 2013
Καλωσήρθατε στη ρετροσπέτσκαγια Χρυσές Σφαίρες 2013! Για εσάς που κοιμόσασταν όταν οι καψεροί σταρς βαφόνταντε φασουλήδες με τη μπατανόβουρτσα και μπαίνανε σαν τα λουκανικάκια σε τριπλά σπανξ και τουαλέτες 2 νούμερα πιο μικρές από το κανονικό τους για τη ΔΙΚΗ σας διασκέδαση (λίγη ντροπή το ελάχιστο τώρα από μέρους σας θα άρμοζε, πιστεύω. Δηλαδή πώς τολμάτε;), πάρτε ένα τεράστιο ποστ που άμα ζούσαμε στις μέρες του μόντεμ και προσπαθούσατε να το δείτε μονοκοπανιά, το δόλιο μηχάνημα θα είχε βγάλει πούτσα και θα σας χαστούκωνε με λύσσα μέχρι να πείτε ήμαρτον. Μετάφραση: πολλές φωτογραφίες. 
Η ελάσσων Νικώλ του στερεώματος, Νικώλ Ρίτσι, σαμουνιαμίδι με λουλακοπαρταλί νυχτικό της μπέμπη Τζέιν (πως τολμά καν), αποπειράται το ασθενικό πεθαίνω κάθε ξημέρωμα λουκ και πέφτει με ένα ηχηρό ΜΠΛΑΦ στην πισίνα της αποτυχίας. Εμ είναι να μην κρυώνεις αγάπη μου;
 Να τώρα, άμα δεν ήταν η Γκρέις και ήτανε η Κάρεν θα είχα πάθει σφίξεις. Ούτως ειπείν, άνευ νόημα και ουσία. 
 Η Μενούνους με Τσόλια Κρεθαργιώτη (κάπως έτσι διαβάζεται άμα είσαι αμερκλάν μάλλον), λιτή και καλόγουστη και μικρομοιάζει της Τζέλλως από μακριά και αν έχετε κάνει αυτή τη δουλειά που κάνω εγώ εδώ και τόσα χρόνια (βλέπε: γεροντική μυωπία). Να μου πεις ΟΥ μωρή που θα πεις ΚΑΙ καλόγουστο ΚΑΙ μοιάζει της Τζέλλως. Και δίκιο θάχεις. Το αναιρώ. 
 Αυτή είναι η Τζουλιάν η Χωφ, μικρανηψιά του Χάσελ Χωφ με τουαλέτα πορσελάνη Γούσταφσμπεργκ και μηχανισμό καζανάκι αθάνατο με εγγύηση 5 ετών. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το μισώ. Σακούλα; 
 Νάτο, νάτο πάλι το πιο μισητό μήκος σε φουστάνι στο ντουνιά στην οικουμένη. Ντάξει μωρή Άννα Γκαν, δεν είναι σα να πεις ότι το πλήρωσες το πανακρίβου το υπόδημα και θες και βεβαιωθείς ότι όλοι το είδανε, τζάμπα το πήρες όπως και όλες οι λοιπές κλαμπαηδόνες. Τώρα αποφάσισε, ή μακρύ, ή κοντό. Δεν γίνεται και τα 2. Για το ανεκδιήγητο το κοραλί της Έυας της Λονγκόργιας θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω. Κι όταν θέλω θα σου πω πως το μισώ.  
 Λαίδη Μαίρη, το κάνετε τόσο δύσκολο να σας μισήσω. Τεμενάς της δουλάρας γιατί με αναστατώνεις.

Πάτα για τη συνέχεια 
Read more »

Labels: , , , , , ,

Friday, January 11, 2013
Βραβεία επαγγελματιών haters (Critics' Choice Awards)
Ενόσω εγώ έχω αρχίσει να χλαπακιάζω ζαναξάκια ενόψει των Όσκαρς και των αντίστοιχων δικών μας Blogoscars, τα οποία σημαίνουν ότι έχω 500 ταινίες να δω και one life to live που λένε και οι τζώνηδες, τα βραβεία τρέχουν και οι εξελίξεις καλπάζουν σαν απότιστα αλόγια. Είχαμε λοιπόν στο αναμέταξο Critics' Choice Awards και People's Choice Awards, δηλαδή μια καλή και μιαν ανάποδη. Ας αρχίσουμε με τα κανονικά βραβεία πριν περάσουμε στα μουσαντακλάν. Γενικά μην περιμένετε να δείτε τίποτα το εξάιτιν, όπως πάντα, οι σταρς απεχθάνονται την πρόωρη τσιτεξπερμάτωση εφόσον έρχονται τα Όσκαρ, οπότε τα καλά τα φυλάνε για μετά. 
 Βρε Ελενάκι Hunt μου, που στο ζούμπερο χάθηκες τόσα χρόνια και κάναμε οτσιτσόρνεα να σε δούμε; Ένα-δυο μποτοξάκια τα ρίξαμε στην καθισά μας βλέπω, η κουτέλα στρώθηκε. Στο ενδιάμεσο εμένα ακόμα σπάνια μου αρέσουνε τα κόκκινα τσιτάρα, αλλά το Ελενιώ καλά το σέρνει.
 Μια πανοραμικιά της αγαπημένης Amy Adams με πόδι που για πάντα πλέον θα το λέμε Τζολί και ωραίο συνδυασμό φούστα-μπλούζα που αναδεικνύει το φεγγαροπλυμμένο μούτρο της και τη φραουλωτή της κόμη.
 Δε μου ήρθε μάλλον το μνημόνιον ότι το λουκ δαιμονιασμένο παρανυφάκι είναι τρεντ. Ούτως ποιείν το αποτινάζω και προχωρώ, Leslie μου Mann μου. This is forty το είπαμε το ανούσιο εργάκι του μυγιασμένου αντρός σου, όχι This is 12 and a half and I ain't never been kissed.
 Τιμής ένεκεν παρατίθεται ο Joss Whedon, αλλά μπορούσαμε και με πιο κλάσση αθλητικούλι, και όχι το γκουμούτσι της τρεχάλας.

(Πάτα να δεις τα υπόλοιπα)

Read more »