Enas Sakos me Biftekia, yeah!
a.k.a. ένας τορβάς με κεφτέδες, μία τσάντα κρεατομόρια, μία σακούλα κεφτεδάκια, ένα σακ βουαγιάζ σουτζουκάκια, μία Birkin σεφταλιές, ένα τσουβάλι κεμπάπ, ένα σεντούκι λαχζματζούν, μία κασέλα tacos
Wednesday, November 20, 2013
Έρχονται Χριστούγεννα
Εσύ που σκοπεύεις να σημειώνεις τις μέρες που σούρθε περίοδος για το έτος 2014; Που θα γράφεις τα ραντεβού με τα χατ γκομενάκια; Την ημερομηνία που γιορτάζει η θεια σου η Μπιρμπίλω για να πάρεις τηλέφωνο; Επίσης, τι σκατά θα πάρεις δώρο χριστουγέννων σε όλους τους καλόγουστους φίλους σου που εκτιμούν τα ομπζέ ντ'αρ;

Με έναυσμα ΑΥΤΟ εδώ το ποστ έπεσα στη λύση για όλα τα παραπάνω προβλήματα. ΙΤ'Σ ΦΟΡ ΤΣΑΡΙΝΤΗ νομίζω


Τhe Warwick Rowers 2014 calendar

Το δείγμα: 

 Τι θάμνος να είναι άραγε αυτός που κραδαίνει το τεκνό
 Για φανς του καλού κουβά
Προετοιμασία πριν το άθλημα whateverthefuckitistheydo

Έχει και βίντεο:

Ψωνίστε πριν εξαντληθεί, εγώ προειδοποίησα

Labels: , , , , , , ,

We need to talk about Daniel.
Σας θέλω σκληρούς. Ο Daniel Craig ΔΕΝ, επαναλαμβάνω ΔΕΝ παίζει το σκληροτράχηλο μούγκλαβο ασχημόμορφο μπάτσο σε γαλλική ταινία του '70 που λέει λίγα, καπνίζει ζιτάν σα τρένο και έχει μόνο μια έκφραση. Ούτε μπερδεύω τον Daniel Craig με κάποιον τυχάρπαστο καγκουρέισον που μόλις βγήκε από το κωλόμπαρο Τα Σόδομα, επί της Συγγρού, ναι, έχει και πάρκιν, Τετάρτες happy hour από τις 12, έχει και μπουφέ. Είναι απλούστατο, ο Daniel Craig με μισεί και έχει βάλει στόχο να εξοντώσει έστω και την παραμικρή σπίθα φουσκονέρι που μούχει ποτέ εμπνεύσει. Σήμερα είπε ενδεικτικά να ντυθεί Σαρανταφεύγα φίλος του αγαπημένου σου μπάρμπα που σου την πέφτει ελεεινά από τα 12 και κάθε φορά που τον συναντάς δεν γλυτώνεις το γλιτσοχούφτωμα.


Μάζελτωφ Daniel Craig. Τα κατάφερες. Ένα μήνα αποβολή από το Fappantheon του Σάκου. *Ανατριχιούλες*

Labels: , , , ,

Tuesday, November 19, 2013
Τα μυστικά του έρωτα, a new fragrance by KimYe
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ και δείτε αυτό το πανόραμα, αυτό το απόσταγμα του οverhyped συνόλου που ονομάζουμε human experience (στο χωριό μου, στα δικά σας ντουμπανέικα δεν ξέρω πως το λέτε, λουκ ιτ απ) και ρουφήξτε το ολοκληρωτικό ζεν με τα ματόμπαλα. Πιείτε το ώσομνες του Κάνγιε σταγόνα σταγόνα και γλείψτε και τον πάτο του βαρελιού ανακράζοντας ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ. Δείτε το μελλοντικό βωμό στην απόλυτη τελειότητα που κάποτε θα αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο στο διαζύγιο μεταξύ Κάνγιε και Κανκάγιας:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΓΙΕΣ ΣΑΝ, ο Κάνγιε και η νέα του αρραβωνιάρα η Καρδάσιαν έβγαλαν μαζί ένα βίντεο που θα σπάσει όλα τα ταμπού και τα κατεστημένα. Αν θέλατε να μάθετε τι είναι η αγάπη (listen up, Foreigner!) σε 5 μόλις λεφτά και 20 δεύτερα, λουκ νο φέρδα. Πάτα πλέι και άσε τα κύματα της απόλαυσης να σε ξεβράσουν στον πάτο του photoshop filter "Γραν Κάνγιεον". Άσε τα πιο ισχυρά βυζοχαντζαπλάστ του κόσμου (coz bra lines are unsexy, know what I'm sayin?) να σε μεσμεριάσουν, άσε τους γυπαετούς να ροκανίσουν πόντο πόντο το θλιβερό κουφάρι της ύπαρξής σου για να σε μεταφέρουν σε ένα άλλο επίπεδο καλού γούστου και έρωτα. Δείτε την Περουκώνσε diet, τη δασκάλα με τη χρυσή τρέσσα να χαριεντάται αναδιπλούμενη σε σκιές μυστηρίου καβάλα στο δίχρονο Κάνγιεμομπίλ και μπροστά στο πιο κολακευτικό green screen από τότε ο Νώε ξύπνησε μια μέρα και είπε στη γυναίκα του "Μωρή σα να με πονάει το γοφί, λες να βρέξει σήμερα; Πάνα σαλαγήσω τους δεινόσαυρους μη μου χουνεριαστούνε"